Elbizonytalanodtam, tudnátok segíteni? Volt kontakt?
Szabálytalanság? Feldobta magát?
Kassai Viktor befújná a tizenegyest? Puhl Sándort megkérdezték már? Mi a véleményetek?
https://www.youtube.com/watch?v=0c-QYChLtik
Úr isten, de megártott nektek a média kontroll. Mind1, én nem élek olyan körülmények között mint mondjuk Győrben élnek, itt nincsenek menekültek.
Nyilván nem történt semmi, de mégha lett is volna gáncsolás, akkor is ez az év legnagyobb híre a sok gyilkosságot lekörözve mérföldekkel.
# 4
Ne zavarjon, hogy a luvnya maga is elismerte. Szánalmas kis maszatolás ez amit itt csináltok.
Megértelek kérdező, ha akarok, én is el tudok bizonytalanodni.
De ha akarom, bizony keményen meg tudom ismerni a tényeket, és tudom, mit kell gondolnom róluk.
Te, kérdező, most "ártatlanul" el akartál bizonytalanodni. Te tudod, mi volt vele a célod. Meg én is tudom.
ma 09:23
Engem csak az érdekel, tizenegyes volt-e. Szerintem a migráns feldobta magát. Várjuk meg Puhl Sándor nyilatkozatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!