Tetovált lányok, veletek is ez volt? Pár nappal a "nagy alkalom" előtt normális, hogy elbizonytalanodtam?
Kedden megyek tetováltatni, rég óta nagyon szeretném, a mintám is nagyon tetszik mostanáig is, csak magától a tetoválás "tényétől" bizonytalanodtam el.
Más is volt már így?
Szerencsére nem divatból csinálod.
Senki se divatból csinálja, saját bevallása szerint.
Mégis minden másodiknak van tetoválása.
Akkor hogy is van ez a divattal?
Arra is kíváncsi vagyok, hogy mi játszódik le a lelkében annak, aki erre szánja el magát.
Leírhatnád nekem, hogy mi játszódik le a fejedben.
Milyen plusz érzést ad neked. Miért lesz teljesebb tőle az életed.
Kérlek, magyarázd el nekem. Őszintén érdekel.
Ezt a választ már láttam egy másik tetoválásról szóló kérdésnél. Még szerencse, hogy nem ismétled önmagad. :)
Miért csináltatom? Mert tetszik, mert úgy érzem, számomra kifejez dolgokat, érzéseket. Nem hiszem egy pillanatig sem, hogy több leszek tőle.
De Te - mint látszólag tetoválás ellenes - minek írsz ide, ehhez a kérdéshez, mikor én azokat kértem, hogy osszák meg a tapasztalataikat, akiknek van tetoválásuk, nem egy olyan embert, aki zsigerből ellene van.
Először írok ilyen témában, ezek szerint nem vagyok egyedül a kérdéseimmel.
A kérdezés jogát ne vitasd el tőlem. Azért írtam, mert a felkérésedre nem válaszolt senki.
Érdekes dolog az egyediség megélése az uniformizálódás által.
Olyan ez, mint a Fila táska szindróma.
Láthatóan nem szeretsz engem, úgyhogy sok boldogságot kívánok neked az egyediséged leendő manifesztumával.
Miért hazudsz, első? Láttam ugyanezt a választ (szinte szóról szóra) egy másik tetkós kérdésnél. Majd megkeresem, ha lesz időm. Mindegy is, amúgy is választ vártam olyantól, akinek TAPASZTALATA van a témáról, nem felesleges kérdéseket egy tetoválásellenestől. Téged se nem szeretlek, se nem utállak, hiszen nem is ismerlek - bár a megnyilvánulásaid alapján levontam bizonyos konklúziókat -, annyi azonban biztos, hogy nem egy hajóban evezünk. Úgyhogy kár is ragozni a semmit. :)
Nektek pedig köszönöm a választ, akkor ezek szerint normális az érzés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!