Ez normális, ha ezt érzem első próbálkozás után?
Tegnap próbáltunk lefeküdni a barátommal. Nagyon szűk vagyok, és valahogy nem szeretem, ha az ujját akarja benyomni,én se próbáltam még magamnak, mert kellemetlen érzés ott, ezért egyből élesbe próbálkoztunk.Persze előtte felizgatott rendesen, nedves voltam, minden rendben volt. Kb 1-2 centire sikerült csak "bejönnie", mert a póz se volt túl jó választás, meg elég kellemetlen is volt, így most csak ennyi sikerült.
Ami a kérdésem:
Ma reggelre, mikor pisiltem és megtöröltem, olyan érzésem volt ott a bemenetnél, mintha húzódna kicsit a bőröm, vagy mintha "meg lenne szakadva ott a bőröm kicsit, de megnéztem tükörbe, nem láttam semmilyen különös elváltozást, kicsikét piros volt, de ennyi. Fertőzés nem lehet, védekeztünk ahogy kell.:)
Normális ez az érzés? Mert ma szeretnénk tovább próbálkozni, de nem tudom, hagyjam e ott pihenni magam, vagy ettől független lehet-e tovább próbálkozni..?
Tudom,de köszönöm:)
Csak nem tudom, hogy most ez normális-e, hogy azt érzem, mintha a "bejáratomnál" a bőröm meg lenne szakadva, meg úgy húzódik meg nem is tudom hogy mondjam, ha odaérek, vagy ha megtörlöm. Mert ma tovább szeretnék próbálkozni a barátommal.
19/L
Szia! Nálunk is hasonlóan ment a dolog 2 évvel ezelőtt, elhatároztuk, hogy lefekszünk (bár előtte engem ujjazott), de az első alkalom csak "félig" sikerült - megsértette a szűzhártyámat, felszisszentem a fájdalomtól, ő meg erre megijedt, és kihúzta. :D Én mondtam neki, hogy folytassuk, ezen túl kell esni, de neki addigra lelankadt (ő is kezdő volt), és végül úgy voltunk vele, hogy másnap folytatjuk. Nekem is kellemetlen volt utána kb másnap délig, meg egy picit vérzett is, de estére már semmi rosszat nem éreztem. Megpróbáltuk megint, ekkor már teljesen átszakadt a szűzhártyám, pár pillanatig nagyon fájt, utána kb egy percig kellemetlen volt, de a végére már kifejezetten élveztem. :)
Szóval szerintem veled is hasonló lehet, megsértett ott valamit, de még nem teljesen, ez is átmeneti állapot - essetek túl az első "igazin", és minden rendben lesz! Sok sikert! :)
21/L
Akkor Te is éreztél másnap valamiféle feszülést, bőrhúzódást, kellemetlenséget a hüvelybemenetnél? Már megijedtem, hogy valamit rosszul csináltunk, és megszakad rossz felé a bőröm, vagy ilyesmi:S:)
Köszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!