Akiknek több év próbálkozás után jött a baba, az mit érez pozitív tesztkor? Normális ha úgy érzi, mindig terhes akar lenni?
Szia!
Mi szintén 2 éve vágyunk már a babára, és jelenleg 27 hetes kismama vagyok. :-))Tavaly 2 babát elvesztettünk, 1-t spontán 8 hetesen és a másik elhalás volt 9 hetesen. Én átérzem amit érzel, olyan érzés állapotosnak lenni, ami semmi máshoz nem fogható. Amióta érzem Őt mocorogni a hasamban minden nap egy Csoda, és mintha nem is a földön lennék. Már nagyon korán 16 hetesen éreztem a mozgásait, és akkor minden egyes megmozdulásakor sírni tudtam volna a boldogságtól hogy ez mégis megadatott nekem.
Szorítok hogy minnél előbb Neked is sikerüljön a Csoda!
annyira szívszorító, amiket írtatok!! mert Nekünk elsőre sikerült a babó és nem tudom, milyen átélni ezt a fájdalmat és néha elkeseredést, de Nekünk is minden pillanat egy csoda!! amióta Ő a pocimban van én is érzem, hogy még át szeretném élni ezt párszor...:)
remélem, sokaknak ennyit jelent egy kis élet!!
kérdezőnek sok sikert, szorítok, válaszolónak pedig probléma mentes várakozást kívánok!!
33 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!