A Kassai utcában jogos volt a 10 lövés?
Van egy előérzetem, ha jogszerűtlennek ítéli az ügyészi(!) vizsgálat a fiatal rendőrnő fegyverhasználatát, vagy okolják a késsel támadó és a rendőrt életveszélyesen megsebesítő elkövető haláláért, akkor a vészhelyzet megszűnése után leszerelési hullám önti el a magyar rendőrséget.
Nem véletlen, hogy most kormányrendeletileg tiltott a rendőröknek lemondani a hivatásos jogviszonyukról, ami azonnali hatályú kilépést jelent. Történelmi ez a kormányrendelet, mert ilyen rendelkezést még soha nem adtak ki a magyar rendőrség (és csendőrség) történelmében. Ez a rendelet egyben jelzi, hogy milyen "jól érzik magukat".
https://www.youtube.com/watch?v=STspPota7es
Ennél az esetnél volt hely bőven.Fel is szólították a támadót vagy 50 szer,hogy dobja el a kést.Csak ezután kapott egyet.De fölkelt és neki ment a rendőrnek.Akkor közelről....
A foteljogvédőknek tanulságos videó.
Nehéz kérdés. Én rendőrtisztre jártam, sok szituációs lövés volt. A 10 lövés soknak tűnik, DE nem ismerjük a konkrét szituációt, ráadásul elképzelhető, hogy a rendőrnek már közben " beállt" a sokkos állapot...úgy pedig, hogy az adrenalin spriccel a füleden és azt nézed végig, hogy lemészárolják a társadat, nehéz akár 5 méterről is lelőni valakit.
Amúgy nagyon helyesen tette, mindegy, hogy 2 lövés, vagy 10...
"Az egyik rendőr, a férfi 26, a másik, a nő 23 éves. Ha jól emlékszem, mindketten őrmesterek, ami tudomásom szerint a legalacsonyabb rang, amit rendőr viselhet. "
Őrvezető a legalacsonyabb és nem rang, rendfokozat. Legalább ezeket tanuld már meg!
"Van egy előérzetem, ha jogszerűtlennek ítéli az ügyészi(!) "
Mi másnak ítélhetné? Ő nem írkálhat érzelmi alapon mint te.
Az összes bűnözőt le kell lőni, azt is, aki csak egy kicsit is csúnyán néz rájuk, vagy beszól nekik.
Jól tette a kiscsaj, hogy lelőtte ezt a mocskot, kitüntetést neki, a társának jobbulàst, a kötekedő libernyákoknak hasonló vagy durvább esetet kívánok, ahol ők az áldozatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!