A Kassai utcában jogos volt a 10 lövés?
Figyelt kérdés
Nem lett volna elég 1?2020. dec. 25. 06:42
31/88 anonim válasza:
Meg mellette vagy 10 hírportál
. Direkt nem írom hogy a híradó is lehozta...
32/88 anonim válasza:
Mindenki ugyazt az MTA-s cikket hoztale az MTA meg a fido-orbsnista hazugságmédia tagja.
33/88 anonim válasza:
Nem tudtam, hogy a 444 Orbán kottájából játszik. És azt sem tudtam, hogy a kérdező ennyire aggódik az elkövetőért.
34/88 anonim válasza:
Mindenre kitud találni valamit 😂
35/88 mindentudó99 válasza:
Hihetetlen hogy a hozzászòlòk jò része a rendőrt hibáztatja. Ide jutottunk sajnos. Megszurkáltak egy embert aztán a tàrsa meg ártalmatlanná tette a támadót. Nincs az a golyò mennyiség ami sok lenne. Még a bűnöző lett az áldozat. Remélem kitüntetik őket. Egyébként ha rajtam mùlna az elkövetőt halmazati büntetésként nyilvánosan karóba is hùznám.
36/88 anonim válasza:
36
Nem a hozzászólók jó része. Egy ember írogat, csak 2 regisztrációról.
38/88 anonim válasza:
Az a nagy szerencse, hogy az ajtóba fúródott golyók senkit sem sebesítettek meg. Tuti, hogy ott lapultak minden kukucskáló mögött.
39/88 anonim válasza:
De egyébként nem értem, hogy hogyan is gondolják, hogy egy lövéstől meghal... Ott kapálódzik késsel a kezében, próbálja megszúrni a rendőröket, a nő meg így célozzon tűpontosan a szívére, vagy a tüdejére, nem? :D Ha meg vállba lövöd egyszerűen hiába, csak még jobban begurul és még erőszakosabb lesz. Társadból meg folyik a vér, a faszi meg még mindig szúrna... Ha meg szerintetek egy golyótól meghal úgyis, mit zavar titeket a másik 9, he? Persze rohadtul nem hal meg, de mindegyis. Haljanak meg inkább a rendőrök, vagy mi? Szépen vagyunk, biztos meglettetek büntetve ittas vezetésért oszt utáljátok a vezetőséget miért nem vannak szabályok és miért akarunk egy működő rendszert létesíteni, nem?
40/88 anonim válasza:
Jogos volt.
Önvédelem volt, és egy tár sem garancia hogy megálítja a támadót.
Nem egy videó van arról hogy a támadó több lövés után is még folytatja a rohamot, és megöli a rendőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!