Minden rendőr többre tartja magát a civileknél,mindegyik lenézi őket?Akkor miért akartak rendőrök lenni,nem a segítségnyújtás miatt,hanem hogy kedvükre szemétkedhessenek az emberekkel?Szeretném kérni,hogy csak rendőrök válaszoljanak a kérdésre!
Szidjátok csak a rendőröket.
A magatok fajta primitív senki embereknek már ugyis csak ennyi maradt szánalmas életükben, ugyanis minden ember aki a rendőrt szidja, az csak azért teszi mert hülye volt és meg lett büntetve, vagy bűncselekményt követett el és szépen el is kapták :)
Akkor én vagyok ezekszerint a kivétel, mert egyik sem igaz rám.
Én csak azt látom hogy egy intézményesített "fusizás" folyik rendőrség címen. Ami talán nem is nagy baj, de ezt a sok mihaszna, értelmes munkára alkalmatlan balfácánt mi, tisztességes, adófizető polgárok finanszírozzuk...
Aha én meg azért fizetek tb-t hogy a hozzád hasonló agybaját kezeljék a pszichiátrián. Nem vagyok túl boldog tőle, megmondom őszintén.
Mondjuk amíg csak itt rontod a levegőt addig jobb is.
Főleg úgy higy amúgy egy munkanélküli vagy waff, aki életében nem dolgozott még.
Ajánlom hogy nézz előbb magadba, mielőtt nálad nagyobbakkal kezdesz.
ha a rendőrség olyan tökéletes lenne akkor nem lenne szükség a Panaszirodára.
Ez az utolsó nagyokos is itt fröcsög, de arra már agyilag képtelen, hogy felfogja hogy ezzel nem éppen cáfolja a rendőrökről kialakult képet.
Miattad és a hozzád hasonlók miatt olyan a szervezet megítélése amilyen.
Burkolt fenyegetéseiddel, lekezelési próbálkozásaiddal, kisebbségi komplexusod agresszióba vezetésével próbálsz itt kepeszteni.
Emlékezzél mi is van a rendőrautóra írva? "Szolgálunk és védünk". Amikor ezt megfogalmazták akkor a társadalomra gondoltak és nem a mundér becsületére, nem korrupt rendőri vezetőkre és politikusokra.
Mondjuk mit várunk egy olyan szervezettől aminek a főnöke Magyarország egyik legnagyobb keresztapája.
44@: valóban a tipikus kissebbségi koplexus jeleit produkálod itt minden hozzászólásodban. Nem ér az életed 2 forintot....
Mondjuk rendőrnek jó lennél...mert az eszed az megvan hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!