Lányok (nők) ti is szoktatok férfiként fórumozni?
Például, hogy komolyan vegyenek a pasik is! Vagy mert biszex partnereidtől, és szakmádból adódón több vagy többlet ismeret van egy témában, mint általában a művelőinek.
(Tudom: Sajnos fordított helyzetben, a troll-kodás állatkodás meggy sajnos.)
Kérdező, mint irták is - hülyék véleményére nem kell adni.
Más pedig nem szól le emiatt.
Szoktam, mert biszex vagyok, így a "milyen az alakom?"-jellegű kérdéseknél átérzem a kérdező aggályait, objektívan is meg tudom ítélni a helyzet súlyosságát, és a saját ízlésemmel összevetve írom meg a véleményem.
Volt már, hogy egy ilyen eset után rám írt egy lány, hogy olyan aranyos pasi vagyok, miért nem lehet az összes ilyen. Na mondom, még lányként is több csaj jut nekem, mint sok itt nyarvékoló meg gyűlölködő férfiembernek :D Pedig csak egy kicsit kevésbé kellene ellenségesnek lenniük...
Aláírni amúgy sosem szoktam, csak ha valaki kifejezetten kéri. Akkor viszont mindig lányként.
#7 Én is csak erősen sejtettem.
És tejesen azonos véleményen vagyok veled, és ezt tapasztalatból mondom. ;)
Kérdező, ha kikéred magadnak, az baj. Magad miatt. Akkor téged lehet hergelni, akár szórakozásból, te ugrani fogsz.
A dolog lényege pontosan az, hogy elolvasom: ha van tartalmas mondanivaló, és úgy látom szükséges, válaszolok. A többi esetben legfeljebb mosolygok és lapozok. Ez önbizalom kérdése. Nehogy már megérintsen egy bunkó véleménye....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!