30-as férfiként hogyan kéne köszönnöm egy 20 éves eladócsajnak, ha ő jónapotozik?
Ha ő "jó napottal" köszön, akkor valóban bunkóság lehellózni. Miért zavarna, ha esetleg Te is így köszönnél? Nincs abban semmi rossz, én nő vagyok és jobban kedvelem, mintha csókolomoznak.
28/L
Ha ő nem tegez le akkor te se tedd.
Miért kéne tegeződni?
Engem pl. zavar hogyha bemegyek egy üzletbe és az eladó rögtön kezdi hogy -Hello, szia. Miért tegez le a nem is ismerem?
Ha valaki jó napottal köszön, akkor az a természetes, hogy én is jó napotot köszönök vissza.
Ha meg egy nö egy férfit magáz, akkor az nem tegezheti le.
Aki nem tartja magát ehhez a két alapvetö szabályhoz, azt - JOGGAL - bunkónak nézik.
"Engem sért meg az illető a magázással, ez is szempont."
Már hogy sértene meg téged ezzel bárki is?!?!?
Mellékesen egy IDEGENT minden valamennyire is értelmes, udvarias ember MAGÁZ, letegezni mindenképpen bunkóság.
Már ne is haragudj, de miért sértene ezzel meg? Kérlek magyarázd ezt el nekem / nekünk?
28/L
egy névtelen fórumon nem szokás magázódni. De most a aló életről volt szó.
Megsért azzal hogy tisztel annyira hogy nem tegez le?
Ettől nem öregbít csak egyszerűen 2 idegen embernek nem szokás tegeződnie.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!