Tudok valahol önkéntesként kéziratokat gépelni?
Bár nem teljesen a kérdésre válasz, de ha hasonlóval próbálkoznál, létezik a társadalmi kutatásoknak egy olyan műfaja, hogy kvalitatív mélyinterjú. Ez hangfelvétel, amit aztán gépelni kell. (azért írom, mert láttam a tagek között)
Ha annyira foglalkoznál hasonlóval, küldd el az önéletrajzod mondjuk néhány társadalomtudományokkal foglalkozó szakkollégiumnak (mondjuk Angelusz Róbert Szakkollégium vagy Társadalomelméleti Kollégium), ott időnként keresnek embereket, akik interjút gépelnének, esetenként még pénzt is ajánlanak érte.
Persze, értem, közhasznú intézménynél végeznél kulturális jellegű közhasznú munkát, ami más műfaj, csak gondoltam, írok egy lehetőséget. Az viszont kifejezetten tiszteletre méltó, hogy célirányosan keresel önkéntes munkát, gratulálok érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!