Minden rendőr többre tartja magát a civileknél,mindegyik lenézi őket?Akkor miért akartak rendőrök lenni,nem a segítségnyújtás miatt,hanem hogy kedvükre szemétkedhessenek az emberekkel?Szeretném kérni,hogy csak rendőrök válaszoljanak a kérdésre!
Szuper, hogy a poszt alá egy darab rendőr nem kommentelt. Talán csak a bejglis.
Kérdező: az ilyen történetek általában úgy ki vannak színezve, mint a mandala.
Ha minden szó így igaz, ahogy leírtad, akkor is csak két emberrel találkoztál a sok ezerből.
Nem büntettek meg a maszk miatt sem, pedig az állt volna.
Tébyleg menj haza, egyél bejglit, és boldog karácsonyt!
15-ös:Csakhogy ők magasból tettek a koronavírusra,nem az érdekelte őket,egyáltalán,hanem hogy nem az van rajtam ami a szabályban benne van.(de ezt is leírtam már,csak alaposabban el kellett volna olvasni)És nem zárt térben voltam,közterületen voltam,egy kihalt utcában,és volt ami eltakarta az arcom,csak az nem maszk volt (de már ezt is leírtam)Azt viszont elfelejtettem leírni hogy az ő arcukon viszont nem volt rajta,csak az állukra volt húzva,de ha ezt szóbahozom nekik,ez is pofátlanságnak számított volna.Talán le kellett volna cidáznom őket,azt talán értékelték volna,nem?Köszönöm,viszont!
16-os:Én még csak ilyenekkel találkoztam.
17-es:Ámen.
18-as:Valószínű.
19-es:Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!