Eladtam valakinek itt az oldalon egy használt bugyit, elküldtem neki, amit kért, most azzal fenyeget, hogy feljelent, meg adjam vissza a pénzt, mit tegyek?
Mindent elküldtem neki, meg van a postai papír is, erre:
"Csomagot atvettem, nem ezt rendeltem. Sajnos a videot nem kaptam meg, a feljelentest ma megteszem, vagy B opcionak visszautalhatod a vetelarat. A dontest kerlek delutan 5ig hozd meg."
Köszi.
Automatába kérte.
Ne etessétek a trollt!
A kérdező ezt a kérdést már többször bedobta, most is csak bepróbálkozott újra, ne válaszoljatok neki, felesleges!
A troll az te vagy! Nem, nem dobtam be többször és tényleg adtam el.
Nem tusom, mi bajod... Te vagy, aki trollkodik.
Ne csinálj semmit. Az ilyen nyomorékok azon élvezkednek, hogy legalább felidegesíteni sikerül nekik nőket, ha már férfiként nem tudnak hatni rájuk.
Ha akar jelentsen fel (mindenki mindenért mindenkit feljelenthet). A legrosszabb esetben rendőrség tanúnak beidéz (költségeket megtérítik, Munka tv. szerint erre távolléti díj jár munkáltatótól, maszeknak kb. 500 Ft/óra).
Sokkal valószínűbb azonban, hogy előtte telefonon keresnének és már ezzel tisztáznád magad. Utána pedig a feljelentőd ellen indítana a rendőrség hamis vád bűntett miatt büntetőeljárást.
Nem fog a rendőrség foglalkozni vele, mivel:
1) Fizetett és megkapta a terméket. :).
2) Első pontot olvasd el megint.
Csakis kizárólag polgári peres eljárásban tudna bármit is csinálni.
Kérdező, elég világosan megmondták, semmi dolgod nincs, kötelezettséged nincs, elfelejtheted, ez rajtad múlik. Egy ilyen dolgon ennyit majrézni, hát nem értem. Te önmagad árnyékától is félsz? Képtelen vagy meggondolni dolog súlyát? Ha csúnyán néznek rád, akkor is rémeket látsz?
Probléma nincs, a dolog fel van fújva, következmény nincs, téma lezárva.
Megírtam neki, hogy én elküldtem mindent. Bizonyítani is tudom.
Erre:
"most fpgalmazom az emailt, egy órád maradt, ez nem olyan szürke, meg nem elég foltos".
Bassza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!