Melegházasság? Ti engedélyeznétek, vagy hogyan látjátok?
Simán engedném, ez nekem természetes, nem szeretem a felesleges, zavaró korlátozásokat.
Azt nem teljesen értem, hogy miből gondolod, hogy két ember a házassági papír alapján csókolózik az utcán... Értem én, hogy akkor kicsit elfogadottabb lesz, de ez a folyamat eleve megállíthatatlan, egyre elfogadottabb, ami jó, mert tök normális, rengeteg állatfajnál, az ember pedig igencsak szociális és érzelmei is erősen vannak, egy komoly meleg párt roppantul tud zavarni, ha automatikusan kevesebbnek tekintik a kapcsolatukat, kevesebb joguk van, mint igazi házaspároknak, néha ez praktikus okokból gond. Nekem kb. tökmindegy, van-e papír (nem vagyok meleg, de igen tartós kapcsolatban élek, házasság nélkül, mert nem értem, mire lenne az jó), de ez a saját hozzáállásom s elfogadom, hogy valakinek valamiért kell a papír. Sőt, még az ellenzőket is megértem valahol, csak nem adok nekik igazat.
Két férfi házasságát nem engedélyezném, de két nőét igen. Tehát leszbiházasság felőlem lehet. Azt is engedélyezném, hogy a leszbi pár gyereket fogadjon örökbe.
Két nő normálisan tud vezetni egy háztartást, és egy gyereket is normálisan fel tudnak nevelni. Két férfi már nem.
"Na most ha ettől ők boldogabbak lesznek, akkor mi okom lehetne ellenkezni?"
Nem csak az egyének boldogságát kell nézni, kedves egoista, jelenben élő, hedonista balliberálisok, hanem a nemzet jövőjét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!