Ti mit gondoltok a halálbüntetés visszaállításáról? Engedélyeznétek?
Engedélyezném ,de előtte nagy változtatásokat kellene végrehajtani az igazságszolgáltatásban , hogy minimálisra csökkenjen az esélye annak, hogy ártatlant végeznek ki.
Aki szánt szándékkal elveszi egy ember életét, az nem érdemli meg az életet.
De, a kényszermunkát is lehetne engedélyezni.
Csak itt van a sok hülye liberális emberjogi maszlag.
Kedves Kérdező:
A halálbüntetést engedélyezném, de csak olyan esetekben, de csak akkor, ha a bűnös gyilkolt, erőszakoskodott.
Engedélyezzük, éljen!
Szerintem megannyi szülő arra vágyik, hogy a piacon ahogy veszi a 7 éves gyerekével a zöldségeket, megfigyelhet a gyerekkel együtt egy ember karóba húzását. Csapóljuk le a vérét és adjuk oda a gyerekeknek, így a fiúkból férfi lesz, a lányokból pedig...nő?
Van még egy pár ötletem. Például a hősök tere lenne a kerékbetörés helye. Lehetne venni ott popcornt és üdítőt is, egészen addig ameddig nem törik össze az összes csontja és nem üvölti ki utolsó perceit kínzó fájdalomban :) Utána bezárna a strand a következő alkalomig. Gazdaság.
Várjatok! Van még egy jó ötletem! Ha már ezeket visszahozzuk, hogy levágjuk a kezét a tolvajoknak és kivágjuk a nyelvét annak, aki rosszat mond (szerintem a magyar nyelv beszélt formája kihal 2 év alatt de mindegy)
, akkor egyuttal vezessük be a sorkatonaságot és Barack Obama legyen a céltábla a lövészárkokban. Észak Koreának bejött elvileg.
Annyira örülök, hogy ilyen kedves emberek élnek ebben az országban.
Most pedig ha megbocsátotok, kivágom a szomszéd nyelvét, mert tegnap aztmondta, hogy: "A k**va életbe kell szombaton is munkába menni!".
Téged se fognak az eszedért szeretni, az egyszer biztos! :D
7#
Te miről beszélsz?
A kivégzés nem nyilvános lenne.
Méreginjekciókkal történne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!