Schobert Norbi is kiírva a fősodratú médiából?
Figyelt kérdés
Schobert Norbert állást foglalt a halálbüntetést mellett.
És leírta , hogy etnikai alapú támadás volt.
Mivel politikailag nem korrekt ilyen dolgokat nyilatkozni ezért valószínű sok negatív beszólást fog kapni a pol.korrektektől.
Mindenesetre én örülök, hogy van egy "celeb", akinek van igazságérzete és nem a bűnözőket védi, kimeri mondani amire gondol.
2013. szept. 29. 21:30
1/7 anonim válasza:
Milyen fura, h nem volt benne a TV-ben:)
3/7 anonim válasza:
Megerőszakolni egy halott nőt azért már túl kellene lépjen azon a szinten, hogy politikailag korrekt vagy sem. Szerintem rendőri fellépés kellene, nem médiafigyelem, találni olyat aki vallomást tenne néhány bűntettükről, és az egész bandát bevágni a börtönbe. Ott meg elég lenne elhinteni, hogy erőszakért vannak benn.
4/7 anonim válasza:
RTL Klub, TelAviv 2:
-játszótér építése Zuglóban...
-kecske született a pécsi állatkertben
-süteményrekord az oviban
-baleset történt a sarki fűszeresnél
-új hajat csinált Csöcsös Blanka
5/7 anonim válasza:
Most az egyszer egyetértek vele.
Nem normális ami itt megy!
6/7 anonim válasza:
Szerintem a halálbüntetés nem megoldás.Mi van,ha olyatítélnek el,aki ártatlan? Én inkább bevágnám egy ablaktalan cellába,és ott rohadjon meg élete végéig.Csak moslékot adnék neki.
7/7 anonim válasza:
Egy időre biztosan. Ha nem lenne zsidó, akkor jó eséllyel örökre elvágta volna magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!