Fideszesek! Örüljünk a Jobbiknak, mert elszívott szavazókat az MSZP-től, vagy ne örüljünk neki, mert elszívott szavazókat a Fidesztől?
Szerintem a Jobbik egy nevetséges bohócpárt a Fideszhez képest, de szerintem hasznunk meg kárunk is lett belőle.
Hasznunk, mert csökkentette az MSZP hatalmát.
Kárunk, mert csökkentette a Fidesz hatalmát.
Én személy szerint nagyon örültem volna a Fidesz 4/5-nek, mert ők az egyetlen párt, akik ki tudják rángatni az országot a szarból, teljhatalom kéne nekik!
Ha a jobbik nem lenne, a Fidesznek programja nem lenne!
Mondtam én, hogy a Jobbik fog kormányozni...
Azért szerintem nem baj, hogy ott a Jobbik. Nem véletlen ülnek ott ők, ha lemész BAZ megyében néhány falura, és kérdezősködsz, megérted miért van gárda meg Jobbik.
Valóban jó, amit a Fidesz csinál, de kormányzása megítélése nagyban fog azon múlni, hogy rendet vág-e a cigányság között.
Márpedig erre a problémára a Jobbik hívta fel a figyelmet.
"Valóban jó, amit a Fidesz csinál, de kormányzása megítélése nagyban fog azon múlni, hogy rendet vág-e a cigányság között.
Márpedig erre a problémára a Jobbik hívta fel a figyelmet."
- Höhööhöhöhö... persze, emrt amíg Jobbik nem volt, nem is tudtunk arról, hogy romák élnek az országban, ugye? Azért legyünk már komolyak.
És kb. annyira a Jobbik kormányoz, mint amennyire pl. az SZDSZ, hiszen tőlük is vettek át dolgokat. (pl. egykulcsos adó, kisebb parlament és önkormányzat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!