Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért mondják, hogy Vona le...

Miért mondják, hogy Vona le akarja bontani a határzárat mikor ők javasolták először?

Figyelt kérdés
A migránsválság előtt töbször javasolták, de a fidesz leszavazta
2018. márc. 5. 09:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

"A Fidesz nem jobboldali lett, hanem szélsőjobboldali"

Na, tök jó akkor. Én ugyanis szélsőjobboldali és nacionalista vagyok. Hol a gond? Én mindig ugyanazt mondom, sosem tagadtam az elveimet.

A Jobbik tagadta meg. De elárulok neked egy titkot: valószínűleg a Jobbikra fogok szavazni idén is - ha szavazok - de azért marhára haragszom rájuk.

2018. márc. 5. 10:25
 12/15 anonim ***** válasza:
10%

Ja, ha szélsőjobboldali vagy, akkor helyben vagyunk.

Azért tart itt az ország, mert tele van a hozzád hasonlókkal.

2018. márc. 5. 10:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja, azért tart itt az ország, mert Hakapeszi radikális jobboldali, nem is a 20 év kormányai miatt, akik a magyarokból olcsó munkaerőt csináltak, eltapostak minden lehetőséget, hogy a magyar vállalkozást indítson és az ne csődöljön be, stb.
2018. márc. 5. 10:36
 14/15 anonim ***** válasza:
86%

12.

Ugyan miért? Mit tettem én a 43 éves családapa, egyszerű kamionsofőr? Mert szeretném megőrizni a hazám kultúráját és biztonságban tudni a családom?

Idézőjelbe kellett volna tennem a szélsőjobboldalit, engem csak annak neveznek, nincs "Harcos" pólóm, bakancsom, tetkóm, még kokárdát sem tűzök Március 15. - én.

Tőlem egyetlen rasszista vagy antiszemita megnyilvánulást nem idézel, én csak szimplán magyar nacionalista vagyok.

De látom mi van Nyugaton és azt nem akarom itthon. És vagyok már annyi idős, hogy jól emlékszem a hazai liberalizmus ámokfutására. És azok mellé fogok állni, akik ellenük vannak.

2018. márc. 5. 10:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Hakapeszi, a Fidesz és Orbán nem szélkakas, az a lényeg. ;)
2018. márc. 5. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!