Van ez az új plakát, hogy ők lebontanák a határzárat. Én nem értem, hogyan lehetséges másokat az engedélyük nélkül photoshoppolni és plakátra tenni?
Figyelt kérdés
Akár közszereplő valaki, akár nem, én nagyon nem tartom jogszerűnek, hogy a képét az engedélye nélkül akárcsak eredeti állapotában is használják, de hogy még direkt photoshoppolják is, az már nagyon durva. Ez nem jogszerűtlen? Hol a határ? Már az is etikátlan, hogy mondjuk felhasználják a róla készült képeket, de direkt vicsorító vagy hasonló képet válogatnak. Meg az is, hogy a szájába adnak mondatokat, bár véleményt lehet mondani közszereplőről, de hogy az ő nevébe állítsanak valamit az engedélye nélkül, az is etikátlan, és szerintem jogtalan. DE ami tényleg a legdurvább, hogy átszerkesztik a képet, kezébe tesznek dolgokat, stb, nem?2018. márc. 1. 13:20
1/23 anonim válasza:
Ha a Führer tudna róla, ő biztos nem engedné ezt az egészet!
2/23 anonim válasza:
Úgy, hogy ők mindent megtehetnek. Az EU-s pénzek ellopásáért se tudja senki se felelőségre vonni őket, akkor ezért se tudnák. Míg itthon mindent rendbentaláltak, addig az OLAF nem kevés dolgot talált Tiborcz esetében is.
3/23 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy az ellenzék miért nem készít ellenplakátot egy olyan sokkarú Sorossal (mint az a sokkarú hindu isten), aki az egyes karjain ott tartja azokat a Fidesz vezetőket, akik akiket Soros annak idején felkarolt: Orbán, Kormányszóvivő és a többiek .
4/23 anonim válasza:
Ők közszereplők. Nem érdekli őket. Kisebb dolguk is nagyobb annál. Meg aztán negatív reklám is reklám :)
Örűlnek hogy beszélnek róluk
5/23 anonim válasza:
Soros például perelt is emiatt...
6/23 anonim válasza:
Ti választottátok kétharmados többséggel, nincs miért panaszkodni. Hamarosan lesz lehetőségetek megváltoztatni az egészet.
7/23 anonim válasza:
Jelentsd fel őket és nézd meg mi lesz az eredménye.
8/23 anonim válasza:
Aki nem teljesen síkhülye, az úgyis tudja hogy az a plakát egy hazugság. Hiszen a kerítés Jobbikos ötlet volt, az MSZP/LMP/DK azt nyilatkozta hogy nem bontaná le, és egyedül a Fidesz az a párt, aki Sorostól ténylegesen milliós nagyságrendű támogatásokat kapott.
9/23 anonim válasza:
Voltak ilyen plakátok kormánypárti szereplőkkel is. "Míg ti dolgoztok Ők lopnak" felirattal.
Az nem aggályos?
10/23 anonim válasza:
Digo: de az nem kitaláció volt, hanem tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!