Van ez az új plakát, hogy ők lebontanák a határzárat. Én nem értem, hogyan lehetséges másokat az engedélyük nélkül photoshoppolni és plakátra tenni?
"Voltak ilyen plakátok kormánypárti szereplőkkel is. "Míg ti dolgoztok Ők lopnak" felirattal.
Az nem aggályos?"
De az is aggályos, ha ott is photosoppoltak. De ettől még nem válaszoltál a kérdésre.
"Ti választottátok kétharmados többséggel, nincs miért panaszkodni."
Már egy tucat hozzászólást benyögtetek, de a kérdésre senki nem tud válaszolni? Egy jogi kérdéstt tettem fel, mert tényleg érdekelne, hogy jogilag hogy van. Lehet vagy nem?
"Jelentsd fel őket és nézd meg mi lesz az eredménye."
Talán előbb válaszolj a kérdésre. Gondolod, hogy más nevében perelek, ha még az se tudom, hogy jogos-e vagy sem?
Kérdező, ha jogilag nem lenne rendben akkor szerinted nem jelentette volna fel egyik oldal a másikat és nem tüntették volna el a plakátokat?
Közszereplők, ezek szerint nem jogellenes.
"Ti választottátok kétharmados többséggel"
Nem kétharmados többséggel lettek megválasztva.
Kérdező! Valószínűleg nem jogellenes, mert akkor megtették volna a feljelentést.
# 17/18 ma 15:48
Már megtörtént a feljelentés, nem tudom hogy olyan ember, aki egy kicsit sem tájékozott a dologban, miért osztja itt az észt.
Köszönöm, nyilván hazugságot állítani nem lehet(ne)? és ezért lehet perelni, aztán a bíróság majd eldönti. Ugyanakkor az állítások is vonatkozhatnak konkrét dolgokra, amiket lehet ellenőrizni, de itt még ráadásul egy véleményre vonatkozik az állítás, tehát a Fidesz kiplakátolta, tényként állítva, hogy szerinte mi valaki másnak a véleménye, és mi történne a jövőben. Ez merész állítás, és azt hiszen nem nehéz megtámadni bíróságon.
Viszont engem alapvetően nem ez a része érdekel, hanem az, hogy képet szemezgetni és photoshoppolni lehet-e engedélykérés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!