Hogy van, hogy az osztrákok az elejen teljes gőzzel szidtak minket a határzár miatt, most meg már ők a szintén EU-tag Olaszországnál a határon rendes határzárat húznak, nem szárnyas kapucskákat?
Az osztrák már csak ilyen. Nagyon jó diplomaták (ami az egyszerű emberek közötti kommunikációban a sunyi, vagy gerinctelen minősítést takarja)
viszont ezzel a viselkedéssel a jelentéktelen méretű és kedvezőtlen természeti adottságú országukat sikeren emelik Európa legjobbjai közé.
Csak nézd a történelmüket. Jelentéktelen német-római hercegségek, ennek ellenére ők adják a császárokat.
Viszont ők adják Hitlert is, majd lelkesen csatlakoznak a birodalmához (a háború befejezésével viszont sikeresen propagálják, hogy mekkora áldozatok....stb stb stb
Az osztrákok évtizedek óta próbálják elhitetni a világgal, hogy Hitler német volt, Beethoven pedig osztrák.
Na, ilyen népség ez.
Jaj a sok butaság az osztrákokról. Úgy imádom ezt amikor egy népet a politikusai alapján ítélnek meg.
"Csak nézd a történelmüket. Jelentéktelen német-római hercegségek, ennek ellenére ők adják a császárokat."
Jelentéktelen? Az osztrák várak ami a hegyvidékeken és magaslatokon voltak kiépitve Európa legerősebb várai voltak, ezért olyan jelentős a terület, sőt régebben még Svájc is osztrák birtok volt. Ugye nem kell bemutatni az osztrákok őseit a gótokat és vandálokat milyen harcos nép volt.
"Viszont ők adják Hitlert is, majd lelkesen csatlakoznak a birodalmához"
Hitler Ausztriában élő bajor nemzetiségű német volt nem osztrák. Egyébként én büszke lennék rá ha Hitler osztrák nemzetiségű lett volna mert a világ legnagyobb és legjelentősebb embereinek az egyike.
Ja hogy Hitler nem osztrák?
Akkor én ezek szerint nem magyar vagyok, hanem Magyarországon élő sváb?
Hú b..meg akkor át kell értékelnem az életemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!