Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért mondják, hogy Vona le...

Miért mondják, hogy Vona le akarja bontani a határzárat mikor ők javasolták először?

Figyelt kérdés
A migránsválság előtt töbször javasolták, de a fidesz leszavazta
2018. márc. 5. 09:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%

Nem is tudom...

Mondjuk azért, hogy ne szavazzon annyi ember a Jobbikra, hanem inkább rájuk? Hmm, lehet...

2018. márc. 5. 09:56
 2/15 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem sem akarja, akarta lebontani, nem ez a baj.

Az a baj, hogy ma már ember nem tudja megmondani, hogy Vona és a Jobbik tulajdonképpen mit is akar.

Olyan szélkakas lett, hogy az sem lepne már meg nagyon, ha tényleg le akarná bontani.

2018. márc. 5. 09:57
 3/15 anonim ***** válasza:
51%

Mert mindegyik odal csúsztat, és egyik oldal sem ismeri el a másik oldal erényeit, hanem a hibáit igyekszik kidomborítani.

A Jobbik is határvédelmet szorgalmazott, de nem ilyet, ami megvalósult - főleg ahogy kezdetben látszott, kerítés élő erő, fegyveres támogatás nélkül. Az akkori állapotot Vona a saját szempontja alapján kritizálta, mondván,hogy annak így semmi értelme. Ez viszont értelmezhető volt másképp, úgy, hogy Vona a kerítés ötletét elveti.

Az értelemzési háborúk már csak ilyenek. Lásd "köteles beszéd".

2018. márc. 5. 09:59
 4/15 anonim ***** válasza:
71%

HakapesziM

Mondd ki nyugodtan: az a baj Vonával, hogy a Fidesz ellensége.

Ismerünk már téged eléggé ahhoz, hogy ezt tudjuk.

2018. márc. 5. 10:03
 5/15 anonim ***** válasza:
66%

4.

Nem mondom ki. Hiszen a kezdetektől a Jobbikra szavaztam, a Fideszre meg még soha. De nem tetszik ez a Jobbik.

2018. márc. 5. 10:05
 6/15 anonim ***** válasza:
43%

Nem "mondják" (bárki), hanem a Fidesz szajkózza. Ezt a különbséget azért fontos megtenni, mert különben nem értjük az egészet.

A Fidesz stratégiája kijelölni egy célt, beállítani dicsőségesnek, majd mindenki mást ezen cél ellenségének minősíteni. Vona csak úgy bontani akar, a többi meg Soros bérenc. Ezt Vonára nehéz lenne rákenni, ezért nem teszik. A többire is nehéz, de ez nem számít.

Itt tehát mindössze a Fidesz hamis stratégiájáról, más szavakkal beetetésről van szó.

2018. márc. 5. 10:05
 7/15 anonim ***** válasza:
43%

"Nem mondom ki. Hiszen a kezdetektől a Jobbikra szavaztam, a Fideszre meg még soha. De nem tetszik ez a Jobbik."

Szemére veted a Jobbiknak, hogy megváltoztak, de a Fidesszel semmi bajod nincs, amikor ők már nem is tudom, hogy hanyadszorra változtak meg legutóbb.

De te nem vagy fideszes, állítod. Értem...

2018. márc. 5. 10:08
 8/15 anonim ***** válasza:
47%

Politikai okokból. Tudni kell, hogy vidéken nagyon sikeres volt a program, mindenki retteg a menekültektől. Olyanok is, akik életükben nem láttak magyaron kívül más népet élőben. Nekik be van adva, hogy a kerítés állítja csak meg őket, ha az nincs, akkor mind be fog özönleni és mind pont az üresen álló szomszéd házba akar beköltözni. Így emiatt, hogy azt szajkózzák a Fideszen kívül mindenki leakarja rombolni a kerítést ellenségképet kreáltak az ellenzéki pártokból.

Ezért van ez mondogatva.

2018. márc. 5. 10:10
 9/15 anonim ***** válasza:
60%

"Szemére veted a Jobbiknak, hogy megváltoztak"

Igen, mert megváltoztak, és nekem, egyik szavazójuknak a sok közül ez nem tetszik.

"de a Fidesszel semmi bajod nincs, amikor ők már nem is tudom, hogy hanyadszorra változtak meg legutóbb."

Valami bajom csak lehet a Fidesszel, amennyiben - '94 - ben már szavaztam - egyetlen egyszer sem szavaztam rájuk.

"De te nem vagy fideszes, állítod. Értem..."

Nem vagyok Fideszes, de ha balliberális oldal, és a "megváltozott Jobbik" és a Fidesz közül kéne választanom, kénytelen lennék a Fideszre szavazni (idén sem fogok rájuk szavazni).

És még valami: nem mindegy ki, mivé változik. A Fidesz liberálisból lett, mondjuk úgy, jobboldali.

A Jobbik nemzeti radikálisból - a franc tudja mi.

Nekem valahogy szimpatikusabb az előbbi, de ismétlem: már megszokásból sem fogok rájuk szavazni, ha '94 - óta nem tettem, most sem fogok. De ha valami szar, azt nem hívom mazsolás kuglófnak. És ez a Jobbik szar.

2018. márc. 5. 10:14
 10/15 anonim ***** válasza:
39%

A Fidesz nem jobboldali lett, hanem szélsőjobboldali, te pedig folyamatosan véded őket a GYK-n. Minden hozzászólásod erről szól.

Ez mindent elmond rólad, de mindegy is. Csak nehogy te is el legyél kapva a sztori végén, mert nem vagy eléggé Magyar az Igazi Magyaroknak.

2018. márc. 5. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!