Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi lenne ha Magyarországon...

Csicsikusz kérdése:

Mi lenne ha Magyarországon kirobbanna egy köztársasági forradalom és a nép átvenné a hatalmat az államtól?

Figyelt kérdés
Úgy értem megszűntetnék a kormányt, a társadalmi osztàlyokat, népgyűléseken szavaznának, kisajátítanák az ipari es mezőgazdasági létesitményeket, módosítanák a fizetési rendszert, anarchoszindikalizmus jönne létre, ugyanúgy ahogy a spanyol forradalomban. Ennek reàlis esélye van,egyre nagyobb tüntetések vannak, és nem csak hazánkban... az emberek egyre inkább csalónak a kapitalista demokráciában, ennek pedig csak az anarchia vethet véget
2018. jan. 9. 01:01
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
86%
Én nem csalódtam a kapitalista demokráciában, mert meg nem éltem benne. Pedig nagyon szeretnék.
2018. jan. 9. 01:16
 2/37 A jó édes ***** válasza:
86%
Ugyanaz, mint anno az őszirózsás forradalom idején, csak gyorsabban. Vagyis az ilyen felforgató alakokat a józan emberek hamar elzavarnák a csudába, aztán mehetnek Isten hírével a gazdájukhoz (Washingtonba, Moszkvába, Brüsszelbe, Pekingbe, Tel Avivba vagy ahonnan pénzelik őket). Tippre nem kéne hozzá pár hónap, csupán pár óra.
2018. jan. 9. 01:23
 3/37 anonim ***** válasza:
70%

Pár éve Ukrajnában volt ilyesmi. Nézd meg mi lett a vége egy ízig vérig fasiszta kormány uralkodik ami ugyan olyan korrupt mint az elődje de ennél tovább mentek beszüntette az orosz nyelv használatát ami kiverte a biztosítékot az kissebségnél és polgárháború indult belőle.

Jelenleg a kissebségi nyelven való oktatást is beszüntették ez már a magyar kissebséget is érinti.

A gazdasági helyzetről pedig még szót sem érdemes emelni. Egy ukrán egyetemi professzor 120€ keres havonta.

2018. jan. 9. 01:28
 4/37 anonim ***** válasza:
78%
Jól van, most már feküdj le, elég mára az internetből. Amúgy nem tudom, hol hallucinálsz itthon egyre nagyobb tüntetéseket, én csak egyre kisebbeket látok.
2018. jan. 9. 01:30
 5/37 anonim ***** válasza:
96%
Szívás. Nem kicsi, nagy.
2018. jan. 9. 01:43
 6/37 anonim ***** válasza:
93%
Gyakorlod a bomlasztást,szar keverést?Ha lessz nagy fenforgás az az ilyen szarkeverők miatt lessz.
2018. jan. 9. 02:23
 7/37 anonim ***** válasza:
90%

Csalódnak?

Tavaly, mind a részvény piacon, mint gazdaságilag kiemelkedő volt, és úgy nézz ki indén se lesz másként.

A történelemben sok ilyen "népi" forradalom volt, utána jöttek a diktatúrák, a besúgás időszakok, és a teljes bukás végül.

Ezek a forradalmak addig jók, mik vannak ellenségek, aztán az ellenség után, saját magukat falják fel.

A Francia Forradalmat tanultad a suliban. A vége annak is diktatúrában végződött.

2018. jan. 9. 02:23
 8/37 A kérdező kommentje:

Milyen bomlasztás,szarkeverésről beszélsz?

Én éppen az összetartozást akarom elérni, azt hogy felébredjen mindenki,es észrevegye mi folyik a világban. Az usában,georgia àllamban felállítottak egy nagy kőszobrot és belevésték h 5millió ember élhet a földön rajtuk kívûl-akik a világ urai. 7,5 millionak pedig el kell pusztulnia, és a világ legbefolyasosabb emberei bill gates is erről beszél.a magyar kormány Már az IMF kölcsön óta nyalizik az usának, és itt is ugyanazt akarják elèrni a szemètégető mellé épitett film studiokkal,èsa hatalmas olimpiai stadionokkal, kiirtani minket. Masik válaszolo, a francia forradalomnak semmi köze az 1936os spanyolhoz

2018. jan. 9. 02:55
 9/37 anonim ***** válasza:
88%

Nem kell ez az összetartozás szöveg. Sokan vagyunk itt, legalább a felének el kéne tűnnie, hogy ne haljunk éhen hamarosan. 4 milliárdan elegen lennék.

A francia forradalom a következő 100 év Európáját meghatározta. De látom hiába beszélek...

Nem lesz hatalomátvétel itt a nép által.

Tudod én mindig szerettem ezeket az összesküvés elméleteket, hogy a gazdagok ki akarják íratni a szegényeket, meg satöbbi.

Akkor a gazdagok, mitől lenének gazdagok? Ki termelné meg a kaját? Ki építene utakat, és luxus dolgokat?

Ja és ki állítaná le az atomerőműveket, ha már kevesen élünk, nincs rá szükség és ki cipelné el a hulladékot az atom temetőbe?

Ja és ki termelne olajat, vagy ki tartaná karban a dolgokat. Vagy a gazdagok még a fára is visszamásznak, és gyűjtögetnek?

2018. jan. 9. 03:08
 10/37 A jó édes ***** válasza:
88%
Kun Béla is csak jót akart...
2018. jan. 9. 03:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!