Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Milyen alternatíva van /...

Milyen alternatíva van / kellene a Fidesz helyett?

Figyelt kérdés
Milyen párt legyen? Mi legyen a program?
2016. szept. 2. 21:29
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Kb. ugyanilyan ideológiájú viszont normális emberekből álló párt kellene. Velük elment szekér. Viszont azt nem tudom, hogy ilyen lesz-e ebben az országban következő ötven évben. Talán ki lehet kényszeríteni valamennyi változást, azzal, hogy egyszerűen nem szavaz, aki fideszes, de ehhez meg agy kell, már egyáltalán, ahhoz is, hogy valaki meglássa a problémákat, igy passzolok.
2019. ápr. 8. 10:37
 22/22 anonim ***** válasza:

Bármelyik olyan párt, aminek a programja nem 100% korrupció és ígérgetés

Ha nincs ilyen párt, akkor kreálni kell egyet

Merthogy igény az volna rá

Ennél a langymeleg fosnál ami most van, még a Kádár-rezsim is jobb volt

"Nem tudom, én megvagyok elégedve a Fidesszel. Lehetnének jobbak is, de szarból várat ők se tudnak."

Nem is akarnak, itt a probléma, eszük ágában sincs javítani semmit az életszínvonalon

Hát így nem is fog menni

"Azért tegye a szívére az ember és úgy mondja h ő semmiből nem csinálna hasznot, ha politikus lenne. :)"

Csinálnék hasznot persze, csak nem más kárára

Főleg nem a közvagyon vagy a lakosság kárára...

2019. okt. 5. 02:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!