Milyen alternatíva van / kellene a Fidesz helyett?
A 800 ezres képviselői vagy az 1,3 milliós miniszteri, esetleg a 1,5 milliós miniszterelnöki fizetés ( plusz a juttatások: kafateria, szolgálati autó, lakás, telefon, laptop ) haszonszerzésnek számít?
Ha nem, akkor én szívre tett kézzel mondom: nem lopnék, nem lennék korrupt és nem a haszonszerzés lenne a célom ( max haszonszerzés az országnak ).
"Nem tudom, én megvagyok elégedve a Fidesszel. Lehetnének jobbak is, de szarból várat ők se tudnak." - Én nem vagyok megelégedve, zsebre dolgoznak ráadásul 2010 óta minden drágább, a megszorítások súlyosabbak, mint amit a szocik akartak és nem javul az ország helyzete!
Szerintem a teljes politikai palettát el kellene távolítani a Fidesztől az MSZP-n át a Jobbikig, népbíróság felállítása és teljes vagyonelkobzás, gyakorlatilag minden egyes fillérről elszámoltatnám őket amiből élnek, meg amivel gazdálkodtak!
Utána pedig teret adnék az újaknak, de olyan elszámolási kötelezettségeik lennének a nép felé, pl. visszahívhatók lennének, a köztársasági elnököt is mi választanánk stb.
bármelyik párt normálisabb az elborult agyú félőrült viktorkánál
alternatíva az lenne ha nem mentelmi joguk lenne hanem kizárólag a politikusokon lehetne halálbüntetést alkalmazni kb a legkisebb vétekért is
gyanítom nem mernék ilyen szépen kilopni a szemünk az első kivégzés után
amíg büntetlenül megtehetnek szinte bármit nem lesz változás mert nincs mi ösztönözze őket
a fizetésük meg minimálbér lenne
havi 1-2 millás fizetésből sosem fogja őket érdekelni hogy te megnyomorodsz a melóba és hó végén már nincs mit enned
#8-as "Szerintem 2010-ben nem volt szarban az ország."
Jesszusom, Te mégis hol éltél 2006 és 2010 között? Nem szűnt fel, hogy még a budiból a szart is eladták a komcsik? A kormány 2010-ben nem győzte visszafele vásárolni pl a MOL-részvényeket, a MALÉV-et stb... Tárt karokkal várta a kedves akkori kormány a gazdasági válságot, és ha nem stabilizálja a Fidesz 2010-ben, mentünk volna a lecsóba Görögország után... Ha nem tűnt volna fel, az euro változatlan azóta (300-320).
Emberek, könyörgöm, követni kéne a politikát, nem csak hagyni, hogy átmossák az agyad. A Fidesz is túlzásokba esik, de annyi mindent köszönhetünk nekik már most, hogy azt ép ésszel is nehéz felfogni. Gondoljatok bele, hogy hol tartanánk most, ha a baloldal marad... 400 Ft-os euro, a boltban csak szlovák és román termék, fizetésemelés helyett csökkentés, 27%-ról 35 áfakulcs ja és persze egy jó pár megerőszakolt magyar nőnk lenne a menekülteknek köszönhetően. És most persze mindannyian külfölről írogatnánk.
Én azt mondom, le a kalappal a Fidesz előtt. Lehet, hogy ők is lopnak, de ők legalább tudják, hol a határ, nemúgy mint a kedved baloldal tette, nemzetet és országot nem sajnálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!