Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Milyen alternatíva van /...

Milyen alternatíva van / kellene a Fidesz helyett?

Figyelt kérdés
Milyen párt legyen? Mi legyen a program?
2016. szept. 2. 21:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
30%
Azért tegye a szívére az ember és úgy mondja h ő semmiből nem csinálna hasznot, ha politikus lenne. :)
2016. szept. 2. 22:17
 12/22 A kérdező kommentje:

A 800 ezres képviselői vagy az 1,3 milliós miniszteri, esetleg a 1,5 milliós miniszterelnöki fizetés ( plusz a juttatások: kafateria, szolgálati autó, lakás, telefon, laptop ) haszonszerzésnek számít?

Ha nem, akkor én szívre tett kézzel mondom: nem lopnék, nem lennék korrupt és nem a haszonszerzés lenne a célom ( max haszonszerzés az országnak ).

2016. szept. 2. 22:56
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom, én megvagyok elégedve a Fidesszel. Lehetnének jobbak is, de szarból várat ők se tudnak." - Én nem vagyok megelégedve, zsebre dolgoznak ráadásul 2010 óta minden drágább, a megszorítások súlyosabbak, mint amit a szocik akartak és nem javul az ország helyzete!

Szerintem a teljes politikai palettát el kellene távolítani a Fidesztől az MSZP-n át a Jobbikig, népbíróság felállítása és teljes vagyonelkobzás, gyakorlatilag minden egyes fillérről elszámoltatnám őket amiből élnek, meg amivel gazdálkodtak!

Utána pedig teret adnék az újaknak, de olyan elszámolási kötelezettségeik lennének a nép felé, pl. visszahívhatók lennének, a köztársasági elnököt is mi választanánk stb.

2016. szept. 2. 23:12
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan, hogy Egyik Se? Egyébként nekem tényleg egyik párt sem szimpatikus, mert mind csak a klientúraépítéssel foglalkozik, szabadon rabolható gyarmatának nézve az országot!
2016. szept. 3. 00:30
 15/22 anonim ***** válasza:
Kizárólag a PM!
2016. szept. 3. 15:36
 16/22 anonim ***** válasza:
PM
2016. szept. 3. 15:37
 17/22 Gina Lollobrigida ***** válasza:
Párbeszéd Magyarországéert!
2016. szept. 3. 15:37
 18/22 anonim ***** válasza:

bármelyik párt normálisabb az elborult agyú félőrült viktorkánál

alternatíva az lenne ha nem mentelmi joguk lenne hanem kizárólag a politikusokon lehetne halálbüntetést alkalmazni kb a legkisebb vétekért is

gyanítom nem mernék ilyen szépen kilopni a szemünk az első kivégzés után

amíg büntetlenül megtehetnek szinte bármit nem lesz változás mert nincs mi ösztönözze őket

a fizetésük meg minimálbér lenne

havi 1-2 millás fizetésből sosem fogja őket érdekelni hogy te megnyomorodsz a melóba és hó végén már nincs mit enned

2016. szept. 3. 23:41
 19/22 anonim ***** válasza:
20%

#8-as "Szerintem 2010-ben nem volt szarban az ország."

Jesszusom, Te mégis hol éltél 2006 és 2010 között? Nem szűnt fel, hogy még a budiból a szart is eladták a komcsik? A kormány 2010-ben nem győzte visszafele vásárolni pl a MOL-részvényeket, a MALÉV-et stb... Tárt karokkal várta a kedves akkori kormány a gazdasági válságot, és ha nem stabilizálja a Fidesz 2010-ben, mentünk volna a lecsóba Görögország után... Ha nem tűnt volna fel, az euro változatlan azóta (300-320).

Emberek, könyörgöm, követni kéne a politikát, nem csak hagyni, hogy átmossák az agyad. A Fidesz is túlzásokba esik, de annyi mindent köszönhetünk nekik már most, hogy azt ép ésszel is nehéz felfogni. Gondoljatok bele, hogy hol tartanánk most, ha a baloldal marad... 400 Ft-os euro, a boltban csak szlovák és román termék, fizetésemelés helyett csökkentés, 27%-ról 35 áfakulcs ja és persze egy jó pár megerőszakolt magyar nőnk lenne a menekülteknek köszönhetően. És most persze mindannyian külfölről írogatnánk.

Én azt mondom, le a kalappal a Fidesz előtt. Lehet, hogy ők is lopnak, de ők legalább tudják, hol a határ, nemúgy mint a kedved baloldal tette, nemzetet és országot nem sajnálva.

2016. szept. 25. 22:41
 20/22 anonim ***** válasza:
A Fityisznél lassan az anarchia is jobb alternatíva lenne. Elég volt a Viktátorból.
2018. aug. 27. 04:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!