A Fideszesek miért verik a mellüket, amikor alternatíva híján, aki ellenük szavazna, inkább el sem megy, így könnyű győzni, ha csak a Fideszesek mennek szavazni, nem?
De az emberek nem tesznek. Mint írtam nincs kire szavazni. Mit tegyenek?
Kettes!
Ezt nem tudom értelmezni, kérlek, ne mocskolódj, tudom, hogy a pártod ezt nagyon kedveli, de kultúremberek között nem megengedett ez a viselkedés. De ettöl függetlenül sem értem, hogy jön ez ide.
69%-os, neked mi a bajod, most őszintén?
Nem provokatív a kérdés, teljesen jogos, hogy miért CSAK a Fideszre teszik a voksukat!
Mert a sok agymosott úgy van, hogy "nincs más alternatíva" akire szavazni lehet, így maradt a Fidesz, még akkor is megszavazzák, ha a szemük láttára lopják ki az országot!
Akkor is tapsikolnak Viktornak!
Másik, meg CSALÁSSAL nyerték meg a választást, ugyanis a sok fanatikus Fityisz hívőt minden csecsebecsével látták el, hogy a Fideszre tegyék az X-et!
Nem provokatív a kérdés. Ha túlnéz valaki a fidesz tv reklámjain és plakátjain, akkor rá lehet jönni. Nem uszítok, nem provokálok, nem szövök összeesküvés elméleteket, ahogy azt a fidesz teszi.
Nem a fidesz által lettek lejáratva a pártok, hanem önmaguk által. A Jobbik nem elég nagy a gyözelemhez. A baloldal pedig teljesen életképtelen és nagy a széthúzás.
Éppen az a baj, hogy csak a kisebbség szavaz a fideszre. A többség, aki a fidesz ellen szavazna, ezen emberek szavazata megoszlik a baloldali pártok között.
Kire szavazzon az, aki nem kér a baloldal céltalanságából és a fidesz hibriddemokráciájából sem? Nincs kire szavazni, esetleg az egyéb törpepártokra, de annak szintén nincs értelme. Na pont ezért a magyarok többsége el sem megy szavazni, mert nem tudja, hogy kire tegyen X-et.
És így nyer a fidesz. Ellenfél nélkül gyözni? Az nektek gyözelem?
"És így nyer a fidesz. Ellenfél nélkül gyözni? Az nektek gyözelem?"
Jogos a kérdés, nagyon is jogos!
A másik probléma, ahogy jól kifejtetted, a bizonytalanok tömege, akik nem mennek el szavazni, mert "mindenki sz***r és nincs kire", tudod melyik pártnak adnak ezzel lépéselőnyt, melyiknek kedveznek?
A FIDESZNEK, természetesen!
8-as
Mindenki arra szavaz, akire akar nem igaz? Demokrácia van ha nem tévedek. Az, hogy a demokrácia miben nyilvánul meg Magyarországon, abba most ne menjünk bele. Természetesen nem veled van bajom, hanem a sok provokatív emberkével, aki nem bír megülni a popókáján, mert unatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!