A Fideszesek miért verik a mellüket, amikor alternatíva híján, aki ellenük szavazna, inkább el sem megy, így könnyű győzni, ha csak a Fideszesek mennek szavazni, nem?
Én ezért vezetném be azt,hogy minden 18 éven felüli embernek kötelező lenne elmenni szavazni.
Az tuti,hogy a Fidesz többé nem kerülne hatalomra.
De valószínű lenne az is,hogy óriásit buknának...
"Demokrácia van ha nem tévedek"
Óriásit tévedsz, öregem!!!
DIKTATÚRA VAN, Autoritárius DIKTATÚRA!
Minden nap megy a propaganda, a kampány reklám!
Már évek óta ez megy, minden nap, még akkor is megy a Fidesz kampány, amikor nincs választási időszak!
Ez teljes mértékben alkotmányellenes!
Az agymosás, uszítás, gyűlölet keltés, manipuláció, államosítás, sikkasztás, központosítás, elbocsátások, Fidesz-terror, megfélelmlítés, lehallgatás, kémkedés az megy a Fidesznek!
Ez neked demokrácia?
Az is Demokrácia neked, ha valaki az Orbán-rendszer ellen meri felemelni a hangját és emiatt kirúgják a munkahelyéről, vagy másik példa, azoktól a tanároktól, akik a rendszer ellen tüntetnek, minden támogatást, TB-t megvonnak és munkaügyi eljárást indít a tanárok ellen a kormány, az neked demokrácia?
Ez DIKTATÚRA!!!
Miért vagyok idióta?
Mert ki merem mondani az igazságot?
Azért?
Van már vagy 6 baloldali párt, vannak zöldek, vörösek, barnák, menjen már pitsába, aki ezek közül nem tud választani, ha annyira büdös neki a Fidesz.
Nyilván a Fidesz az oka annak is, hogy az összes többi balfac.
11-es!
Nem, éppen ezaz, hogy már nincs demokrácia. Autokrácia van, de ha finoman fogalmazunk, akkoris hibrid demokrácia, ahol az ország egy kicsi, uralkodó népcsoport kénye-kedvének van alárendelve. Csak egy ilyen rendszerben lehet ennyi disznóságot következmények nélkül megtenni. Hála a sok agymosottnak, aki elhiszi, hogy húde jó nekünk. Ha ilyen jó, akkor miért 312 forint az euró, miért volt válságtanácskozás néhány hete és miért ilyen alacsonyak a bérek?!
Nem unatkozásból írtam ki a kérdést. És igen, én elmegyek szavazni, még a kilátástalan helyzet ellenére is. Hogy kire szavazok, az teljesen lényegtelen a végkimenetel szempontjából.
És, ahogy más is megírta, ezer százalék, hogyha kötelezö lenne szavazni 18 éves kortól, soha többé nem nyerne a fidesz.
"Az is Demokrácia neked, ha valaki az Orbán-rendszer ellen meri felemelni a hangját és emiatt kirúgják a munkahelyéről, vagy másik példa, azoktól a tanároktól, akik a rendszer ellen tüntetnek, minden támogatást, TB-t megvonnak és munkaügyi eljárást indít a tanárok ellen a kormány, az neked demokrácia?
Ez DIKTATÚRA!!!"
Azért kiváncsi lennék, hogy ezt melyik pizsamádban álmodtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!