Miért mondják sokan hogy "A Fideszre szavazok, mert nincs másik alternatíva". Ez érv? Vagy beletörődött magyarázkodás végterméke?
Ez egy olyan érv, hogy ha így folytatják a szavazók, akkor teljesen kiépül a Diktatúra!
Épp most bukkantam erre a videóra, Orbán már fenyegetőzik, mondván "Jó hír a híveinknek, rossz hír az ellenfeleeinknek, a következő 30 ÉVBEN IS ITT LESZÜNK!!!"
Na, attól mentsen meg minket a jó Isten!!
Az első válaszoló látja jól!
A baloldal fragmentált, és hiába nincs kormányon már hat éve még mindig nem tudja, hogy mit is kellene kezdeni magával, és ami a legnagyobb baj, se új arcokból álló tehetséges politikusai se igazán életképes programja nincsen, pont az a kettő, ami kellene.
A Jobbik nagyon sokaknak túl radikális, nekem is! Ráadásul, ahogy a választók nehezen bocsátanak meg az MSZP-nek, cukiskodhat akárhogy Vona, a holokamuzó meg székházrombolós beszédeket tartó egykori gárdistavonultató Jobbikról én nem hiszem el, hogy egyhamar egy normális európai jobboldali párt lesz!
LMP ők ők vannak, és? Van kb. 2-300 000 proteszt voks, amivel becsúsznak 5% körül, de egy emberes párt, ha Schiffer nem lenne el is süllyedne az egész, meg lehet nézni mi lett az Együtt-el mióta Bajnai otthagyta őket.
Nagyjából ezek miatt nincs sokak szerint jobb alternatíva a Fidesznél.
Valójában nem a Fidesz erős ennyire, hanem az ellenzéke van szétesve.
Ha nekik jobb a diktatúra kiépítése, akkor megsz0pják majd, és rájönnek, mégsem jobb a Fidesz, akármi szar volt Fletó, jobb nekik Orbán, aki még mindig a pedagógusok és rendvédelmi szervek bérét emelteti.
Minden nap lesz percenként Fidesz reklám, kötelező dicsőítő éneket taníttatnak majd a gyerekekkel, még ez is kitelik Orbántól, és a kötelező FOCI oktatás az iskolákban!
Ha választhatunk, hogy lószart eszünk, vagy száraz kenyeret, akkor a legnagyobb hülyeség éhenhalni, "szar a kaja" címszóval!
Valahogy így van ez a választásokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!