Milyen alternatíva van / kellene a Fidesz helyett?
Figyelt kérdés
Milyen párt legyen? Mi legyen a program?2016. szept. 2. 21:29
2/22 anonim válasza:
Egyedül a Jobbik jöhet szóba. Ez itt Magyarország!
4/22 anonim válasza:
Először is minden politikust számüzessen/ölessen le. Ilyenre automatische adnám az X-et.
5/22 Gotland válasza:
Mindenkinél rosszabbak..bárki jobb lenne a fidesznél. Még a Jobbik is.
6/22 anonim válasza:
A fidesz intézkedéseit folytassa de ne lopjon meg ne hazudozzon ennyit, meg főleg ne nézzenek mineket sík hülyének.
7/22 anonim válasza:
Nem tudom, én megvagyok elégedve a Fidesszel. Lehetnének jobbak is, de szarból várat ők se tudnak.
8/22 anonim válasza:
7-es. Szerintem 2010-ben nem volt szarban az ország. De a Fidesz nem is akart várat építeni, csak egy nagy trágyadombot csinált.
A kérdésre: jelenleg alternatíva nincs, és nem is valószínű, hogy lesz.
9/22 anonim válasza:
Milyen alternatíva van
Jobbik
kellene a Fidesz helyett?
Jelenleg szinte mindegy, csak a korrupció nullához közeli legyen, és legyen minél közelebb a döntéshozatal az emberekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!