Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miert tartjak sokan szelsosege...

Miert tartjak sokan szelsosegesnek a jobbikot?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 12:04
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
jah de várjál még egy kérés, nem idézted be, hogy hol győzködlek a jobbikról, hogy ők a jók, az ő programjuk a jó. és hol beszélek arról, hogy aki nem szavaz a jobbikra az nem magyar blabla. mert egyenlőre hiába vártam a választ, nem bírtad megszülni.
2010. ápr. 19. 21:41
 42/48 anonim ***** válasza:
47%

Mit kell ezen megszülni? Ezt válaszra se méltattam, mert én ezt írtam:

"TE VAGY AZ, AKI VÉGIG AZT PRÓBÁLJA BIZONYGATNI, HOGY AKI NEM A JOBBIKRA SZAVAZ, VAGY NEM IS SZAVAZ, AZ ROSSZ EMBER, ÉS MÉG MŰVELETLEN ÉS BUTA IS..."

Te meg ezt:

"egy szóval se mondtam, hogy aki nem szavaz a jobbikra az nem magyar vagy szar"

Te két tök különböző jelzőt használtál, mint én! Látod, hogy kiforgatod a szavaimat?

Egy szóval sem mondtam, hogy TE azt gondolod, aki nem a jobbikra szavaz az nem elég magyar. Azt írtam, hogy aki nem a jobbikra szavaz az szerinted buta és hülye. Mert ugye abban egyet értünk, hogy e kettő párton kívül egyik se került szóba érdemlegesen. Maradt két párt: Jobbik kontra Fidesz. Ezek után te nyilván arról akartál meggyőzni, hogy miért nem kellett volna a Fideszre szavaznom, és minden érved arra utalt, hogy hülye vagyok, és agymosott, aztán arról akartál meggyőzni, hogy miért kell a jobbikra szavazni szerinted, és ott is minden érved azt sugallta, hogy én nem néztem utána a dolgoknak, ergó hülye vagyok és tájékozatlan.

Egyedül azt merészeltem írni, hogy a jobbikosok azt állítják, hogy aki nem gárdista vagy jobbikos vagy nem visel árpádsávos zászlót, esetleg egy Nagymagyarországos valamit, az már nem is lehet magyar, de ahhoz is hozzá tettem, hogy oké, KIVÉVE TÉGED. Akkor most nem tudom, hogy innentől kezdve miről beszélünk.

Nem másolok be neked semmit, mert gyakorlatilag nem lenne itt elég hely, meg mert ezt is hiába magyaráznám, csak úgy, mint azt, hogy attól még, hogy a Fideszre szavaztam még nem hiszem, hogy jó párt lenne...biztos vagyok benne, hogy még mindig skizofrénnek nevezel, mert nem ismered azt a kifejezést, hogy "kisebbik rossz", vagy csak nem bírod elfogadni, hogy nekem ez a kisebbik rossz, neked meg a Jobbik az egyetlen jó. Én elfogadom, és tiszteletben tartom, hogy te Jobbikos akarsz lenni, én csak a Jobbikot nem tisztelem. Akkor te miért nem fogadod el, vagy legalábbis tiszteletben tartani, hogy én meg egy párt ellen szavaztam és nem egy pártra?

Tudod mit? Nem is érdekel, hogy miért, az lesz a legjobb, ha nem is válaszolsz többet...én legalábbis már nem fogok, mert hiába győzködjük egymást a másik igazáról...

2010. ápr. 19. 22:24
 43/48 anonim ***** válasza:
36%
haverral jót röhögtünk, ő sem tudta rendesen megfejteni mit akartál mondani annyi ütközés van a saját szavaid között, pedig azért meg kell hagyni, hogy ő egy eléggé tanult értelmes ember, de ez az ő értelmi szintjét is meghaladta:)
2010. ápr. 19. 22:49
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

pics, elküldtem, pedig még nem akartam:)

"Egy szóval sem mondtam, hogy TE azt gondolod, aki nem a jobbikra szavaz az nem elég magyar. Azt írtam, hogy aki nem a jobbikra szavaz az szerinted buta és hülye."

ez a két mondatod 180fokos fordulatban van egymással:)

elárulom, hogy én egy pártot sem ajnároztam max a fideszt negatívan kicsit. az összes többi pártot te hoztad fel, te jobbikosoztál végig hisz folyamat szidtad. én nem mondtam, hogy melyik párt lenne a jobb, de a csökött agyaddal ezt se vetted észre. nem győzködtelek arról, hogy a jobbik a jó, csak arról, hogy vakon szavaztál. stb stb... de kár veled vitázni, nem vagy elég szinten ahogy elnézem, ez vicces, az viszont nem, hogy te is szavaztál.

2010. ápr. 19. 22:52
 45/48 anonim ***** válasza:
47%
Mert az. És ezt mindenki tudja csak amikor valakinek nem ez tetszik, akkor még szépíteni is próbálják.
2010. ápr. 19. 23:03
 46/48 anonim ***** válasza:
73%

"Egy szóval sem mondtam, hogy TE azt gondolod, aki nem a jobbikra szavaz az nem elég magyar. Azt írtam, hogy aki nem a jobbikra szavaz az szerinted buta és hülye."

ez a két mondatod 180fokos fordulatban van egymással:)

Na csak nem álltam meg, hogy ne írjak :D

Ebben mégis mi áll egymással ellentétben? Elmagyarázzam a mondatom értelmét neked és nagyon tanult barátodnak? Amúgy most már komolyan kíváncsi vagyok, hány évesek vagytok...Na mind1.

Tudod ez azt jelenti, hogy szerinted aki nem a jobbikra szavaz, az buta és hülye, de te mégis azzal vádoltál, hogy azt merészeltem mondani, hogy szerinted aki nem a jobbikra szavaz, az nem elég magyar.

Ha ennyire nem bírtok megérteni egy szöveget, akkor

1: már értem, miért nem értitek, amit mondok, és miért hiszitek, hogy a jobbik egy nyájas, demokrata párt.

2: Szerintem az a gáz, hogy ti mehettek szavazni :S

2010. ápr. 19. 23:25
 47/48 anonim ***** válasza:

A Jobbikos s@ggfejnek:

Mit nem tudtál azon felfogni,h valaki kiábrándult az MSZP-ből és mivel nincs alternativ baloldali párt, ezért arra szavazott, ami a legkevésbé rossz, ami a Fidesz! És mivel te oldalakon keresztül ezt fel sem fogtad,egyszerűen nem tudtad megérteni,h van olyan ember, aki nem elvakultan megy szavazni a pártjára,hanem azért, h a legrosszabbat segítsen elkerülni.Idézet tőled: "mellesleg az is szánalom, ha az egész választáson a fideszt találtad a legkisebb rossznak"- Magyarul, akkor te tarthatod szánalmasnak azt, aki a Fideszt találta a legkisebb rossznak, de attól már rosszul vagy, h ha valaki TÉGED - mondjuk én - tart egy SZÁNALMAS, BUTA EMBERNEK, azért, mert te a jobbikra szavaztál.

Még annyit, h el nem tudom képzelni, h minden jobbik drukker elolvasta a 88 oldalas netes programot, mert ha megtettétek volna, akkor tudnátok, h nem több üres állítások sorozatánál, vagy tényleg nagyon hülyék vagyok! (Példák a programból leegyszerűsítve: munkahelyet fogunk teremteni- HOGY?, kiküldjük a multikat, de a megerősített magyar vállalkozások majd kompenzálják a kiesett milliárdokat- NA, PERSZE..stb)

Az a szomorú, h nem tanulnak az emberek a történelemből, sajnos ezek szerint törvényszerű, h válságkor, jön egy fa@kalap diktátorjelölt, aki azt ígéri,h ő majd mindent széppé, jobbá tesz, a sok hülye,nyomorgó meg bálványozni kezdi.

2010. ápr. 21. 16:10
 48/48 anonim ***** válasza:
Cuki kérdés így a választások első fordulója után, tehát valószínűleg, te úgy szavaztál a Jobbikra, h nem is tudod, h egy szélsőséges jobboldali pártra adtad a voksod, hát na, erre már nem lehet mit mondani, először tájékozódás, utána ikszelgetés..
2010. ápr. 21. 16:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!