Miert tartjak sokan szelsosegesnek a jobbikot?
1: Már megint itt tartunk? Ez kb. a 614. ilyen kérdés.
2: Én még életemben nem láttam huszárt ilyen ruhában, amilyenben a gárdások vannak, az egyetlen népviseleti motívum azon az egyenruhán a sújtásos minta és az árpád sávos zászló. Amúgy tipikusan a szélsőséges, fasiszta pártok szoktak visszanyúlni a múltbéli mintákhoz, ha egyenruhát akarnak kreálni, ahogy az is tipikus, hogy a jelszavuk/jelmondatuk a köszönésük, lásd: "Heil Hitler! vagy a kommunista ugyan, de szintén szélsőséges Viva la Revolución! és a Szebb Jövőt!"...
3: Szörnyet halnék az unalomtól, ha nem dolgozhatnék, nem húzok le senkit, nem síbolok pénzt, bár megértem azt, aki egyszeri emberként kisebb tételben adócsaló, hogy túlélhesse, mert a kommunizmus arra tanította ezt a nemzetet, hogy csak csalással lehet túlélni...persze, ha egy gazdag ember csal az adóival azt már én se tolerálom. Nem vagyok uzsorás, de világpolgár vagyok, mert elsősorban a Föld lakója vagyok, és csak másodsorban magyar, ellenben szeretek itt élni, és igenis tisztelem a múltat, szerintem két szőrös férfi csak apuka és apuka lehet, vagyis a homoszexualitással semmi bajom, de a nevelés során igenis fontos mindkét nemi szerepet megismernie a gyereknek. Továbbá tiszta ember vagyok, mind kívül, mint belül, és nem vagyok perverz sem...viszont a Jobbikot én igenis SZÉLSŐSÉGESNEK tartom! Egyébként nem csak én, hanem ha jobban odafigyelnétek, a párt maga is nyíltan szélsőségesnek vallja magát...A "Radikális változást!" nektek nem mond semmit???
"...mert elsősorban a Föld lakója vagyok, és csak másodsorban magyar."
Lesülne a képemről a bőr, ha ilyet írnék!
"Én még életemben nem láttam huszárt ilyen ruhában, amilyenben a gárdások vannak, az egyetlen népviseleti motívum azon az egyenruhán a sújtásos minta és az árpád sávos zászló. Amúgy tipikusan a szélsőséges, fasiszta pártok szoktak visszanyúlni a múltbéli mintákhoz, ha egyenruhát akarnak kreálni, ahogy az is tipikus, hogy a jelszavuk/jelmondatuk a köszönésük, lásd: "Heil Hitler! vagy a kommunista ugyan, de szintén szélsőséges Viva la Revolución! és a Szebb Jövőt!"... "
a huszár katona. viszont láthattál már magyar népviseletes embert hasonló ruhában, fehér ing, fekete mellény, fekete nadrág. tipikus magyar népviselet. hol élsz te, hogy nem láttál még soha ilyet? hm?
tehát szerinted aki hagyományőrző az szélsőséges? el kell felejtenünk a kultúránkat, hagyományainkat múltunkat? a vicces az, hogy ez más országnál nem gáz, csak itthon.
a szebb jövőt pedig csak egy mondat. az összefogást segíti, ennyi.
"A "Radikális változást!" nektek nem mond semmit???"
de igen. tudod szerintem a jelenlegi szitu nevezhető szélsőségesnek.
most élünk szélsőséges kormányzás alatt. amikor a bűnözők nyerhetnek, amikor az ártatlanokat büntetik. Amikor az embereket leszarják magasról. amikor a kisebbségeket támogatják a magyarság káréra, amikor a magyar múltat próbálják elnyomni. ez mind-mind szélsőséges. ezen csak radikálisan azaz gyökeresen lehet változtatni.
aki szerint minden szép és jó, az nem akar radikális változtatást.
adózás
közbiztonság
munkahelyek, stb mind olyan téma amiben ha komoly változtatást akar valaki, akkor ott nagyon nagyot kell ütni, változtatni, ez pedig radikális. ennyi.
Milyen kínos lehet a lobbiknak, hogy még egy mszpt sem tudtak megverni. :) Közben azt hitték, hogy már egész Európa az övék, és másnap már a trianon előtti határokat állítják vissza. :)
Az igazság viszont az, hogy a lobbik csak a neten erős, de a választások megmutatták, hogy a 17% azért nem az egész ország véleménye, bármit is akartak az agyonkommenteléssel elérni.. Látni itt is, a lobbikosok simán lepontozták a többi választ, mégis vesztettek...
De abba persze kapaszkodhattok, hogy majd 4 év múlva, mert úgyis lejáratja magát a fityisz.. csak egy a gond: mind az mszpnél, mind a fityisznél ott vannak az örökös szavazók, legalább 20-30%-nyian(98: 34-29, 2002: 48-46, 2006: 48-42, 2010: 52-19), mivel mindig vannak olyanok, akiknek valamiért jól jön némelyik párt tevékenysége.
12.20
Te ezzel inkább a Jobbik szavazótáborát festetted le, a munkanélküli, befolyásolható,előítéletekkel teli, mocsokban-szennyben élő, aberrált,ostoba emberek csoportját!!! Csak sajnálni tudlak, rossz lehet ilyen csekély értelműnek lenni..
"Milyen kínos lehet a lobbiknak, hogy még egy mszpt sem tudtak megverni. :) Közben azt hitték, hogy már egész Európa az övék, és másnap már a trianon előtti határokat állítják vissza. :)"
majd egyszer felnősz és rájössz, hogy nem a gúnyolódás vagy a versenyszellem vagy gyűlölet kell vezéreljen a szavazáskor. Kitörölheted majd a seggedet a nagy fidesz győzelemmel.
"Az igazság viszont az, hogy a lobbik csak a neten erős, de a választások megmutatták, hogy a 17% azért nem az egész ország véleménye, bármit is akartak az agyonkommenteléssel elérni.. Látni itt is, a lobbikosok simán lepontozták a többi választ, mégis vesztettek."
1. az emberek 60%-a voksot, 40% el sem ment. a 60% 16 százaléka voksolt ajobbikra, kb 800.000 ember, ez nem nevezhető kevésnek.
és mellesleg a szavazók közé nem tartoznak a 18 év alattiak.
tehát egy elmeroggyant felszólalás az, hogy az ország 17%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!