Miért támadják ennyien a jobbikot?
Figyelt kérdés
félnek a változástól, vagy jó az a sz@r ami most van?2011. aug. 5. 01:48
1/39 anonim válasza:
mert csicska mind...(mármint akik támadják) és igen, félnek..nemtudom mitől. akkor lenne itt rend az országban, ha a jobbik lenne kormányon.
2/39 anonim válasza:
Miért támadják ennyien??
1. Politikai okokból
2. A jobbik nem nagyon ismerteti meg a programját, sokkal inkább terjed el a hír, fanatikus bűnözőkről, rasszistákról, hülyékről, akik sajnos a jobikkal szimpatizálnak.
3. Nem tudják, hogy mi az, csak rosszat halottak, vagy téves információk alapján vonnak le következtetést. Esetleg rossz emlékek is közre játszhatnak.
3/39 anonim válasza:
"Morvai Krisztina köztársasági elnök jelölt"
Meg ez pl. mi??
Meg ott a kuruc.info. és hasonlók.
4/39 anonim válasza:
nem félnek, hanem tudják, hogy nem lesz. de komolyan, vona nem egy messiás...
5/39 anonim válasza:
én ha befolyásos politikus lennék, elvenném az összes politikustól(ezzel énis lemondanék) a különböző juttatásokról, magas havi jövedelemről...máris gyorsabban fejlődne az ország...és lehet a jobbik ezt tenné nagy vonalakban. ép eszű ember rájön, hogy akinek nincs, attól nem lehet elvenni...és ezért tartanak itt az emberek, hogy lassan majd a mindenki az utcán lesz, mert nem tud megélni a sok megszorítás és alacsony jövedelem miatt...bezzeg a drága viktorunk annyit keres, mint egy átlag ember egész évben...magát szorítsa meg, ő is éljen havi 150ezerből(mint több gyerekes családapa), na akkor lenne az ország szemében hasznos ember, nem mondom, hogy vonáék lemondanának az anyagi javaikról, de egy részéről biztos, és arról is gondoskodnának, hogy gyurcsány, orbán és aki megszedte magát, azok is beledobják a kalapba a pénzüket...a jobbik népközpontú(nak látszik) és én hiszek is ebben.
7/39 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy eleget hallottam Vonát beszélni ahhoz, hogy ne kérjek a pártjából többet.
8/39 anonim válasza:
Mert a média azt mondta. A mai ember pedig már nem gondolkodik, csak papagáj módjára ismétli, amit a médiában hallott. Legjobb példa erre, amikor megkérdeztem, miért megvalósíthatatlan a jobbik programja gazdaságilag, és írtam egy oldalnyi vitaindítót. Természetesen egy érv sem hangzott el a jobbik ellen, hiába könyörögtem a demagóg kijelentések helyett érvekért.
9/39 anonim válasza:
Mert már a kezdet kezdetén rájöttek mind az MSZP, mind pedig a Fidesz, hogy a Jobbik olyan alapvető igazságokat feszeget, melyek minden magyar ember életét megkeserítik. És ha ezeket az igazságokat nyíltan ki is mondják nekik többé nem lesz esélyük egyetlen választáson sem. Ezért elkezdtek egy lejárató hadjáratot a Jobbik ellen mely a mai napig tart.
10/39 Tetszik a válasza:
Akik hülyeségeket követnek el, és kinyilatkoztatják a politikai nézetüket, nagy részük jobbikos. Általános asszociáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!