Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért támadják ennyien a...

Miért támadják ennyien a jobbikot?

Figyelt kérdés
félnek a változástól, vagy jó az a sz@r ami most van?
2011. aug. 5. 01:48
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki látja, hogy ami most van, nem fog hosszútávon működni....De kiírtani mindenkit még sem lehet, főleg faj alapján. Joga csak annak van, akik értelmes, aki felelősséget tud vállani a tetteiért. A többi embernek nincs. Az élethez van, de ha nem tud másokkal együtt élni, akkor menjen el. Az állam szarban van, mert semmire sincs pénze.

Remélem van itt roma és válaszol nekem arra, hogy "tevérei" milyen munkára lennének alkalmasak?

2011. aug. 5. 13:11
 32/39 anonim ***** válasza:

Velük már nem nagyon lehet mit csinálni, ez az igazság. Nem iskolázottak. Semmire sem jók, max fizikai munkára. Meg most ki a franc bízik meg egy művletelen cigányban, aki eddig segélyekből élt?????

Nem tudom, lehet ilyesmin gondolkodni, hogy mit kellene tenni. De szerintem a jövő a megoldás. A gyerekeket kell akár erőszakkal normálissá tenni.

2011. aug. 5. 13:14
 33/39 anonim ***** válasza:
Mondjukl egy szakmát azért nem olyan nehéz megtanulni, ha valaki akarja. De az alapvető elvárás, hogy valaki ne legyen, mocskos, büdös, bunkó.
2011. aug. 5. 13:15
 34/39 gr. Shadow ***** válasza:

Én ugyan nem vagyok roma, hanem csak egy gaznácifasisztarasszista, de úgy vélem a mezőgazdasági munka az menne nekik, legalábbis fizikai és szellemi síkon.

Persze amint azt az örökbecsű mondás tartja "a szándék a fontos" és tartok tőle hogy nagyon kevésnek van ilyen szándéka...

2011. aug. 5. 13:27
 35/39 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező: láttál már parlamenti közvetítést? Én láttam, és nem tetszett az, ahogy a jobbikos képviselők, élükön novákkal, viselkedtek. (Ez persze más pártról is elmondható, azokra se szavazok). Ha valaki bejut a parlamentbe, akkor viselkedjen kultúrált ember módjára, és ülje végig kussban az üléseket.

A másik: láttam már jobbikos tüntetést, és megmondom őszintén nem szeretnék egy brandba tartozni ilyen emberekkel. Egy lány ismerősömmel sétáltunk arra, és odajött egy skinhead hozzánk, hogy olyan zsidó feje van a lánynak, szóval húzzunk el az országból. Olyan pártot, aminek ilyen szavazótábora van nem vagyok hajlandó támogatni, akármilyen gazdasági megoldása is van. Ha a saját szavazóit képtelen jómodorra tanítani, hogy várjuk el tőle, hogy majd a cigánykérdést megoldja?

2011. aug. 5. 14:44
 36/39 anonim ***** válasza:

A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:44

Én kifejezetten szeretem például Novák stílusát. Ha meg követed a közvetítéseket, akkor tudod, hogy ők legalább konstruktív ellenzék az ország érdekében.

Amit említettél, azt viszont én sem tudom elfogadni, hogy egy tüntetésen teli szájjal zsidózik a tömeg, a beszédet tartó meg nem szól köze, hogy hé, azért ez már a 21.század...

2011. aug. 5. 19:01
 37/39 anonim ***** válasza:

"Én kifejezetten szeretem például Novák stílusát."

Na ilyen emberekkel se szeretnék egy csoportba tartozni.

2011. aug. 5. 19:54
 38/39 anonim ***** válasza:
53%

A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:54

Ki mondta, hogy közösködj velem akármiben is?

2011. aug. 5. 21:01
 39/39 anonim ***** válasza:

No lám, no lám! megint csak a cigányozás.utóbbi 2-3 oldalon egyetlen egyszer sem olvasható a Jobbik neve. :D

Mellesleg én LMP-sként annyiban egyet értek a Jobbikkal, hogy a közbiztonság a béka s*gge alatt van és hogy ezen javítani kell. Ezen a téren két dologban tér el a véleményünk:

1. minden bűnözési formát egyaránt elítélünk, és egyaránt üldözendőnek tartunk - személyválogatás nélkül. (vagyis nem az a lényeg, hogy az illető cigány, zsidó, meleg, magyar, stb-e, hanem hogy bűnös-e vagy ártatlan.)

2. A Jobbik "cigány-politikája" éppen súlyosbítja a problémát. Több tekintetben is. Szélsőséges akciók szélsőséges rekciókhoz vezetnek, és semmi kedvem azt nézni a tévében, hogy magyarok házába molotov-koktélt dobtak éjszaka és a kimenekülő gyerekekre puskákkal vadásztak.

3. A romák kriminalizálása (ami RÉSZBEN morális pánikkeltés csupán) éppen ahhoz vezet, hogy nehezebben találjon az is munkát, aki dolgozni szeretne. Azon pedig nem kéne csodálkozni, hogy az ilyen emberek is valahogy el akarják tartani a családjukat.

2011. aug. 6. 06:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!