Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért támadják ennyien a...

Miért támadják ennyien a jobbikot?

Figyelt kérdés
félnek a változástól, vagy jó az a sz@r ami most van?
2011. aug. 5. 01:48
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
30%
hát gondolkozó arra a kérdésre én is írtam választ és a programból idéztem... szelektív olvasásod van?
2011. aug. 5. 06:24
 12/39 anonim ***** válasza:
55%

Mert egy haszontalan, komolytalan párt, akik csak trollkodni járnak a parlamentbe.

Nem a média mondta, hanem elolvastam a honlapjukat, meg a Barikád újságot, és az alapján mondom.

2011. aug. 5. 07:08
 13/39 anonim ***** válasza:
77%

A Jobbik nem mindenben áll a hagyományos nemzeti patriotizmus magyar hagyományainak alapjain.

Ezenkívül más tekintetben pedig éppen a szélsőséges ideológiák hagyományainak alapjain igyekszik megszólítani a szavazókat.

Komoly, tapasztalatokkal, elismertséggel rendelkező vezető, szakmai tekintély, szakértő kevés közöttük.

2011. aug. 5. 07:23
 14/39 anonim ***** válasza:
32%

Mert programjukról semmit nem lehet megtudni, csak a "trollkodásukról".

Feszegetnek egy halom kérdést (pl. "cigánybűnözés") de se szakértelmük, válaszuk csak indulatuk van. persze politikai tőkét egyszerűbb gyűlöletből kovácsolni, mint szakértelemből, de hová visz? Ezért inkább az LMP. Ők foglalkoznak is a kérdéssel, de nem csak addig hogy feltegyék azokat, hanem hogy megoldást is találjanak rá.

Az, hogy az LMP egyenlőre egy rétegpárt, nem az LMP szégyene, hanem az országé (értsd: az Magyarországnak csak egy szűk rétege gondolkodik). Másik ok, hogy a Jobbiknak tíz évvel nagyobb múltja van, mint az LMP-nek... ha ezt tendenciát követjük, akkor nem sokáig tart a Jobbik előnye. :)

2011. aug. 5. 08:37
 15/39 A kérdező kommentje:

kedves 07:08

a jobbik nem egy párt hanem egy mozgalom

amúgy léci nézzetek már utána, hogy mit jelent a trollkodás -.-

2011. aug. 5. 10:11
 16/39 anonim ***** válasza:
54%
Hát amikor Novák Előd zsidózott a parlamentben az azért minden gondolkodni képes magyarnál kicsapott valamit...
2011. aug. 5. 10:18
 17/39 Foxyy ***** válasza:
64%
azért támadják ennyien a Jobbikot, mert radikális párt. az exkomcsik és a zsidók bizony nagyon kiabálnak a Jobbik ellen, volt "szerencsém" tapasztalni ezt, de ezzel csak ellenkező hatást sikerült elérniük. azzal riogatják az embert, hogy visszahozzák a Dunába lövéseket, ebből is látszik a magas tájékozottsági szintjük.
2011. aug. 5. 10:41
 18/39 anonim ***** válasza:
66%
forrás is van foxy? vagy ez is a szokásos jobbik story, mint az a szőke kék szemű akit Izraelben megvertek a zsidók? :D
2011. aug. 5. 10:49
 19/39 anonim ***** válasza:
76%

Trollkodás: [link]

És igen, a Jobbik egy troll párt.

Én nem a változástól félek, hanem a Jobbiktól, mert a szabadság ellenségei.

Egy félkatonai szervezeteket támogató párttól mindenkinek félnie kellene.

2011. aug. 5. 11:11
 20/39 anonim ***** válasza:
67%

"Egy félkatonai szervezeteket támogató párttól mindenkinek félnie kellene."

Én sokkal inkább félek az utcán ólálkodó cigányoktól, akik kéregetnek, ha nem ad nekik az ember, megvernek, akik lopnak, és akár gyilkolni is képesek. Akiknek a nő tagjai képesek megtépni szórakozás közben, csak mert drágább a cipőm, mint neki. Én tőlük félek, nem a jobbikos szervezetektől: ők a magyar, fehér ember védelméért jöttek létre. És mint magyar, békés ember, semmi félnivalóm nincs tőlük, ahogy másnak sincs!

Amúgy csak a tájékozatlanok félnek a Jobbiktól, akik nem ismerik és csak az agymosó adókat nézik egész álló nap a tv-ben, ahelyett, hogy olvasnának és utánanéznének a dolgoknak. Akinek pedig a stílus nem tetszik, ismerek ilyen embereket, ők tipikusan olyan emberek, akiknek csak a szavak számítanak, a tettek nem: lásd orvosos dolog: sok ismerősöm az alapján ítéli meg az orvosát, hogy szépen, kedvesen beszél-e vele vagy kicsit bunkóbb. Nem az érdekli, hogy meggyógyítja-e és megszűnnek-e a problémái, hanem a stílus. Ilyen a buta ember (egyik ismerősömnek így tették tönkre az egyik szemét, több műtéttel, egy "kedves" orvos). Normális ember azt tartja többre, akinek bármilyen is a stílusa, a beszéde, a szavai, az neki a fontos, amit tesz az illető, amit véghezvisz! Ilyen csak kevés van, az is becsülendő. Hozzáteszem, sok jobbikos van, aki csak az agresszióját, a lázadó hajlamait éli ki a Jobbikban, viszont sok igazi, tettrekész ember is van köztük, akik pl Gyöngyöspatán is rendet tettek és a magyar emberek végre nyugodtabban élhetnek.

2011. aug. 5. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!