Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért támadják ennyien a...

Miért támadják ennyien a jobbikot?

Figyelt kérdés
félnek a változástól, vagy jó az a sz@r ami most van?
2011. aug. 5. 01:48
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
67%

"És mint magyar, békés ember, semmi félnivalóm nincs tőlük, ahogy másnak sincs!"

Sajnálom, de magyar az, aki magyar állampolgár, és mint ilyen, a cigányok is.

Én személy szerint nem akarok egy olyan országban élni, ahol az állampolgárok nagy része retteg, mert valami idióta fasiszta párt került hatalomra.

2011. aug. 5. 11:29
 22/39 anonim ***** válasza:
58%

És mondd meg, miért is lenne egy magyar származású embernek több joga itt élni, mint bárki másnak?

Gusztustalanok vagytok.

2011. aug. 5. 11:31
 23/39 anonim ***** válasza:
A cigányoknak is joguk van itt élni, persze. De ahhoz már senkinek nincs joga, hogy verekedjen, lopkodjon, öldököljön, ha épp ahhoz támad kedve. Nem tudom, te eddig hány ilyet láttál, de nekem nem egy ismerősömet verték már véresre, csak mert nem tetszett a képe. És a késelések sem ritkák errefelé, persze az elkövető sosem fehér ember...
2011. aug. 5. 11:57
 24/39 anonim ***** válasza:
ja persze... terjeszd a legendáidat ahol vevők rá
2011. aug. 5. 12:09
 25/39 Foxyy ***** válasza:

10:49 milyen forrást szeretnél? én sokáig voltam egy zsidók által vezetett intézményben, ahol holokauszt propagandán át Jobbik fasisztázásig minden volt.

aki ilyenről még életében nem hallott, és sikerült elkerülnie az ilyen helyeket, szerencsés ember.

2011. aug. 5. 12:31
 26/39 anonim ***** válasza:
Hozzánk jobbikos kopaszok törtek be! Ebből is látszik, hogy a jobbik milyen párt... hopsz, vagyis mozgalom...
2011. aug. 5. 12:48
 27/39 gr. Shadow ***** válasza:

Nem "ennyien" támadják, csak a fizetett megmondóemberkék többször regisztráltak.

Egyébként azért mert félnek attól hogy ha hatalomra kerül, akkor vége lesz számukra és a mögöttük állók számára is a szabad rablásnak. Sőt az is előfordulhat hogy el kell számolniuk az elkövetett bűneikről....

2011. aug. 5. 12:49
 28/39 anonim ***** válasza:

Értem én, hogy sokaknak gondja van a cigányokkal. Nekem sem nyerték el a tetszésemet. De nem az a megoldás, hogy félelemben tartani őket, mert az gyűlölelet szül és a szabályokat úgy sem fogják betartani. Teljesen át kell őket alakítani, rákényszeríteni a normális viselekedésre, tanulásra. Sokkal kevesebb segélyt adni nekik. Nem pedig kiírtani őket. Ha nem akarják, akkor ki lehet őket toloncolni, csak hová??

A mostani generációval már nem nagyon lehet mit tenni, ezért jó lenne az oktatást átalakítani. Nem jó, ha egy bunkó, agresszív cigány alakítja a többi gyerek személyiségét. Most el lehet gondolkdoni, hogy akkor külön iskolákat kell nekik csinálni?? Az is egy megoldás. De inkább rá kell kényszeríteni őket az életre és nem simogatni őket, mert cigányok. Viszont, fehérben is van provokátor. Ha pedig egy cigány kis gyereket bánt egy fehér, nem kellene egyből rasszizmusra gondolni. Nyílván fel fog tűnni a másik gyereknek, hogy ez máshogy néz ki és ez alapján általánosítani fog, vagy csúfolni a színest bőrüt. De ez nem rasszizmus. Meg kell értetni az emberekkel, hogy nem számít a bőrszín, nem a nemzet dönti el, hogy valaki jó vagy rossz. Viszont ha ezt megtesszük, igazunknak kell lenni.

2011. aug. 5. 12:59
 29/39 anonim ***** válasza:
Ha nem képes valaki nevelni a gyerekét vagy csak segélyért csinálta, attól el kell venni és börtönbe zárni. Persze akkor meg a mi adónkból él.
2011. aug. 5. 13:02
 30/39 anonim ***** válasza:

Rendet kell rakni, de nem úgy, hogy mi felsőbbrendűek vagyunk, ők meg nem azok. Hanem úgy, hogy vagy megszoknak minket, vagy elmennek. De akkor legyünk már olyanok, hogy meg lehessen minket szokni. Lehessen velünk együtt élni.

Most még nehéz kérdés az is, hogy ki fog ezeknek a cigányoknak munkát adni?? Mit csináljunk azokkal, akik egyáltlaán nem akarnak dolgozni, teli vannak gyűlölettel?

Mondjuk kitoloncolni? Vagy erőszakosan elvinni dolgozni őket a segélyért cserébe? De akkor megint jön a kérdés, mit tudnak ezek dolgozni?

2011. aug. 5. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!