Mi Magyarok, miért nem fogunk össze orbán ellen? (Tüntetés stb)
1. Mert mindenki félti az állását. Sok helyen van Fideszes főnökség, vagy erős fideszes befolyás és volt már példa arra, hogy fidesz kritizálókat rúgtak ki. Csak azért, mert elmondták a véleményüket. Példának itt az origós eset, de ez csak az, ami kiderült.
2. Ha majdnem éhbérért dolgozol napi 10-12 órát már semmi erőd sincs tüntetni. Örülsz, hogy hazazötyögsz az életveszélyes metrón, örülsz, hogy legalább van fedél a fejed felett és a fizetésed kitart hó végéig.
3. Az emberek megcsömörlöttek. A rendszerváltás óta alkalmatlanabbnál alkalmatlanabb kormányok váltották egymást. Oda jutottunk, hogy már mindet kipróbáltuk és nincs alternatíva.
4. A fidesz azonnal baloldalinak bélyegezné a tüntetőket.
5. Aki valóban elégedetlen és tenni akar a saját jövőjéért, az inkább elhagyja az országot.
Ide jutottunk. A fidesz és seggnyalói tönkretették a hazám. Én is külföldön élek. Hazamennék... de hova? :(
5-ös voltam!
Kérlek mondjátok el, hogy miért lettem lepontozva. Nem értem. :(
"1. Mert mindenki félti az állását. Sok helyen van Fideszes főnökség, vagy erős fideszes befolyás és volt már példa arra, hogy fidesz kritizálókat rúgtak ki. Csak azért, mert elmondták a véleményüket. Példának itt az origós eset, de ez csak az, ami kiderült.
2. Ha majdnem éhbérért dolgozol napi 10-12 órát már semmi erőd sincs tüntetni. Örülsz, hogy hazazötyögsz az életveszélyes metrón, örülsz, hogy legalább van fedél a fejed felett és a fizetésed kitart hó végéig.
3. Az emberek megcsömörlöttek. A rendszerváltás óta alkalmatlanabbnál alkalmatlanabb kormányok váltották egymást. Oda jutottunk, hogy már mindet kipróbáltuk és nincs alternatíva.
4. A fidesz azonnal baloldalinak bélyegezné a tüntetőket.
5. Aki valóban elégedetlen és tenni akar a saját jövőjéért, az inkább elhagyja az országot.
Ide jutottunk. A fidesz és seggnyalói tönkretették a hazám. Én is külföldön élek. Hazamennék... de hova? :("
Ez butaság lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!