Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A németeknek mi bajuk a...

A németeknek mi bajuk a PEGIDA-val?

Figyelt kérdés

A Pegida az egyetlen, ami normálisan gondolkodik az országban. Kölnben azért tüntettek, hogy az iszlamistákat nem fogadják szívesen, és elegük van a töménytelen bevándorlótömegből, hogy megnőtt a bűnözés, és ellenőrizetlenek az emberek.

Erre a németek a Pegida ELLEN tüntettek, és a rendőrség még vízágyúkat is bevetett. Ha a Pegida ellen ilyne hatásosan fel tudnak lépni, akkor a menekültek ellen miért nem?

Mi bajuk van a németeknek a Pegida mozgalommal, amikor ők az országért vannak, és nem akarnak töménytelen mennyiségű ingyenélőt a nyakukba?

2016. jan. 16. 10:34
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

Mert nem liberális szervezet:D

Meg, bántja szegény migráncsokat.

Nyugat-Németországban virágzik az anarchista szubkultúra, ez keveredik ezzel a nyugaton uralkodó, kultúrmarxista liberális ideológiával.

Általában ők szoktak ellenük tüntetni.

Volt, amikor Bécsbe is buszoztattak tüntetőket, az osztrák jobboldali párt ellen.

2016. jan. 16. 11:42
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

"A Pegida az egyetlen, ami normálisan gondolkodik az országban."

Ezzel el is értünk a lényeghez. Hogy ugyanis szerinted. Mások (a többség) szerint pedig nem.

2016. jan. 16. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
39%
A német embereknek nincs baja vele. Csak a kormánynak.
2016. jan. 16. 11:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk az, hogy bort iszik és vizet prédikál? Az egyik vezérszónokuk például egy török író, aki tíz évesen érkezett Németországba a szüleivel értsd. maga is migráns. Azóta persze muszlimgyűlölő és eurpéér lett, ami felvet egy pár kérdést pl. ha ő át tudott vedleni ilyen "hazafias németté", akkor miért ne lehetne a szíriai menekültekből is az, másrészt meg, ha alapból gyűlölni akarjuk a közel-keleti bevándorlókat mit keres egy török író a vezérek között? Vagy az is elképzelhető, hogy németország már annyira multikulti, hogy a multikulti ellen gyűlölködők is lehetnek más kultúrából származók?

Amikor először hallottam erről a Princci-ről azt hittem valami vicc, de nem egy volt török migráns gyerek a Pegida egyik vezéralaja...

2016. jan. 16. 11:56
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom, hogy nekik mi, de nekem az, hogy egy filoszemita, iszlamofób, önmagukat hazafiasnak beállítani kívánó, nemzeti nagyjaikat nem tisztelő - a logójuk így néz ki [link] (van még kérdés?) - társulat.
2016. jan. 16. 12:49
 6/7 anonim ***** válasza:
75%

"A német embereknek nincs baja vele. Csak a kormánynak."

Érdekes, én itt Németországban nem ezt tapasztalom. Persze ha te a kuruczinfóból szerzed az értesüléseidet, akkor ne lepődj meg, ha a világnak csak egy kicsi - és igen silány - szeletét ismered meg.

2016. jan. 16. 16:09
 7/7 anonim ***** válasza:

"a rendőrség még vízágyúkat is bevetett. "

Annak azert volt nemi elozmenye is, tortenetesen ezek a kedves pegidas focidrukkernek kinezo egyetemi professzorok uvegekkel es petardakkal dobaltak meg a rendoroket.

2016. jan. 16. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!