Miért nem tüntetnek Orbánék ellen a Budai Vár miatt?
Nem engednék be az embereket a Várnegyedbe? Ugye tudod, hogy a legnagyobb része magáningatlanokból áll? Nem mehetnének fel az emberek a saját otthonaikba?
ÉPESZŰ VAGY TE, MOST KOMOLYAN?
Minden napra ki kell írni valami képtelen fszságot?
Majd amikor híre megy, hogy beköltözik a Várba, akkor elindul majd valami elégedetlenség ezzel kapcsolatban.
de szerintem az emberek többsége nem is foglalkozik ezzel, mert még nem hallott róla, vagy hallott, de amíg nincs Orbán a Várban, addig jelentéktelennek érzi, stb.
Na, majd amikor már ott lesznek és ez bekerül a köztudatba, akkor lesz belőle hepaj.
3.
Tényleg nem hallottam még erről. Adnál róla 1 linket, vagy valamit. Nem tartom kizártnak, hogy igaz amit írsz, de én még sosem hallottam erről, és így elsőre nem is hiszem el.
# 6
Na jó lehet, hogy nem pont parkolót akartak helyette építettni, de valahogy eléggé degradálni akarták volna. Ezt még anno a tévében láttam a hírekben, hogy a kormány (2010 előtt jóval) valamit kezdeményezett evvel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!