Kamaszok, tinédzserek (kb.13-19 korig)! Ti érdeklődtök a politika iránt? Ha igen, melyik hazai párttal szimpatizáltok és miért?
Figyelt kérdés
2016. jan. 1. 11:48
21/24 anonim válasza:
Kétfarkú Kutya Párt!
Egy viccpárt, Mogács vs Kálmán Olga videót nézd meg :)
Tökéletes szatíra a mai politikáról.
22/24 anonim válasza:
Balos vagyok! Kár hogy Bajnai visszavonult. A jobbikot és a fidesz az életembe nem támogatnám, undorító.:) de mivel Magyarország helyzete úgysem fog megjavulni 5 éven belül, ezért húzok ki érettségi után egy jobb jövő reményében.;)
23/24 anonim válasza:
A baloldallal szimpatizálok, elsősorban az LMP, és az Együtt pártokkal.
A Fideszt túl konzervatívnak tartom, a magyar oktatás egy jó példa, arról, hogy nem alkalmasak kormánypártnak.
A Jobbik egy neonáci párt, amely a szélsőséges fajgyűlölet és a "cukiságpolitika" között ingázik, lehet, hogy jónak tűnik a programja, valóságban demagóg és megvalósíthatatlan.
Az MSZP és DK nem igazán tudott megnyerni, de inkább ők, mint a jobboldal...
15/F
24/24 anonim válasza:
13 éves vagyok. Én érdeklődők a politika iránt, A Jobbikkal szimpatizálok, de nem, nem vagyok annyira rasszista, látok más megoldást is, amivel a kisebbségeket meg lehetne "javítani" Viszont nekem ne mondja azt senki, hogy szeressem a cigányokat, vagy a románokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!