Ti a kormányerőkkel vagy a felkelőkkel szimpatizáltok Szíriában? Őszintén!
Először én naiv azt hittem, hogy a felkelők demokráciát akarnak, aztán szép lassan leesett a tantusz, hogy ezek gyakorlatilag ugyan olyan diktatúrát akarnak, csak vallási fanatizmussal nyakon öntve, igazából nem mások így az én kis egyszerű nyelvezetemmel kifejezve, mint terroristák. Viszont ezzel el jutottam odáig, hogy teljesen tojok rá. Amíg emiatt nem drágul jelentősen a benzin, letojom mit játszanak egymással.
OFF: Egyre inkább úgy tűnik nekem, hogy az arabok képtelenek normális államot megszervezni és fenntartani. Az egyetlen olyan állam, ami többségben muszlimok által lakott és európai szemmel nézve nem egy szeméttelep, az Törökország, bár most ott is áll a balhé. A többi muszlim állam, vagy szegény és azért nincs ki a négy kerekük, vagy pedig olyan undorítóan gazdag, hogy attól lágyult meg az agyuk.
A kormányerőkkel szimpatizálok.
A felkelők nem demokráciát akarnak , ők vallás őrültek , egy teokratikus sharián vagy min alapuló rendszert akarnak bevezetni.
A 21. században nem támogatandó a teokratikus valláson alapuló állam.
A kormányerőkkel. Lehet, hogy ők is követtek el atrocitásokat a civil lakosság ellen és az is tény, hogy Aszad uralmának jellege diktatórikus, de a szíriai katonák nem vagdossák fel ellenfeleik mellkasát és veszik ki a szívüket és senkit nem végeznek ki azért, mert azt mondja magáról, hogy ateista (a felkelők részéről mindkettőre volt példa). Úgyszintén nem irtanak senkit a vallási hovatartozása miatt (azért mert éppen keresztény vagy bármi más) és nem is robbantgatnak pokolgépet vagy éppen saját magukat. Nagyon remélem, hogy Aszadék kerülnek ki győztesen a konfliktusból, a nyugati országok pedig ha beavatkoznak akkor bekaphatják a nemiszervem.
u.i. szerintem az állítólagos ideggáztámadások sem felelnek meg a valóságnak, de amennyiben tényleg be voltak vetve, korántsem biztos, hogy a kormányerők tették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!