Korábbi szdsz szavazók, akik a 2010-es országgyűlési választásokon az lmp-t támogattátok, miért pont az lmp-vel szimpatizáltok?
Nem vagyok SZDSZ vagy LMP szavazó, de szerintem nem mindegyik SZDSZ-es szavazott az LMP-re...
De ha megnézed a legelső választ és ezt: " az lmp valójában csak az emberi jogokat illetően rendelkezik liberális felfogással?"
akkor talán rájössz, hogy miért...
szerintem nem fogja leírni senki, hogy kire szavazott, legalábbis nem sok olyan láttam aki konkrétan leírná, hogy milyen pártra szavaz/ot csak a jobbikosok vallják ezt be amiért le is lesznek rendesen pontozva
akkor ezek szerint csak a jobbik fog kapni szavazatot vagy ilyen értelemben csak ők őszinték
én sem vagyok szdszes se lmp-s de abban egyetértek az előző válaszolóval, hogy azok akik szdsz esek voltak kő keményen azok nem szavaztak most a négy nagy párt közül senkire, viszont a többi nemtudomkireszavazzakdeszavazni akarok ember az lmp-re szavazott nagyrészben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!