Jelent vagy sem valamit hogy a Jobbik jelöltje 27%-ot szerzett az időközi országgyűlési választáson?
semmit. érvénytelen volt a képviselő választás, mert a választók csak 28 százaléka ment el erre szavazni.
közben volt egy polgármesteri választás is, az érvényes lett, ott 42%-al nyert a fidesz, utána egy független 24%, másik független MSzP támogatással 20%, jobbik 15% (kerekítettem)
viszont az összes időközin nem tudták elérni a parlamenti szintet.
de mindjárt jön a 40akárhány %-os jobbiktroll és befröcsögi, hogy ez egyértelmű bizonyítéka hogy a Jobbik már 80%-os szinten áll országos szinten.
a választók 28%-ának 27%-a, azaz a választók 7,5%-a gondolta úgy, hogy mennie kell a jobbikra szavazni.
kiváncsi vagyok ebből valaki hogy magyaráz bármi előretörést...
1, nem mérhető belőle az országos támogatottság
2, kicsi a részvételi arány
Szóval semmi extra. Minden eredményt hajlamosak a pártok túldimenzionálni, s felhasználni propagandaképp.
Bár már várom a Fidesz javaslatát arra, hogy aki nem szavaz, az a jelenlegi kormányt támogatja a hallgatásával.
Vagyis a hallgatás beleegyezést jelent. Ezzel örökre meg lennének választva, mivel az emberek jó része el sem megy szavazni. :D
"de mindjárt jön a 40akárhány %-os jobbiktroll és befröcsögi, hogy ez egyértelmű bizonyítéka hogy a Jobbik már 80%-os szinten áll országos szinten."
Most nagyon tévedsz. A Jobbik 42% -on áll országosan.
"Most nagyon tévedsz. A Jobbik 42% -on áll országosan."
Most nem kötekedésből kérdezem, de ezt honnan gondolod?
"Most nagyon tévedsz. A Jobbik 42% -on áll országosan."
A családunkban 25%-on, én rájuk szavaztam, más nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!