Melyik pártal szimpatizáltok, és miért?
Eléggé belezavarodtam a történésekbe. Míg Gyurcsány/ Bajnai volt a miniszterelnök, őt szidta a magyar nép, most Orbánban keresik a hibákat. Ez mily féle magyar mentalitás?
Itt név nélkül formálhatunk véleményt, kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok a mai magyar politikáról. Megkérlek Titeket, hogy ész érveket állítsatok föl, és ne szidkolózzatok.
Nevetséges bohócnak nézi Orbán és Gyurcsány is a magar embereket, akikel azt csinálnak amit akarnak.
Teljesen ostobának néznek mindenkit, péedig már most látszik hogy oda húz a 20 év politikusainak mindegyike, ahol a szebét tömik. Eladták az állami vagyonk amiért nagyapáink és apáink szenvedtek, és mindnek azt mondták " egyszer jobb lessz csak még...."
Aztán jött a rendsztergarázdálkodás, és tényleg, egyeseknek sokkal jobb lett. Persze csak annak a néhány ezernek akik a törvényeket hozták, mégpedig úgy ahogy a nemzetközi nagytőke elvárta. "pedig teljesen világos volt hogy ez a társadalomnak nagyon rossz irány"
Ezek nem képesek meg változni és nem is hinném hogy megakarnak.
Nem vagyok egy terrorista forma, és inkább szexelek mint háborúzom, de itt politikus halál kell hogy valami válltozzon, mert egyre jobban azt érzi az " elit" hogy nem veszthet soha!
Spandau:
MSP(Magyar Sörivók Pártja),ez a legjobb,még sosem verte át az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!