Melyik pártal szimpatizáltok, és miért?
Eléggé belezavarodtam a történésekbe. Míg Gyurcsány/ Bajnai volt a miniszterelnök, őt szidta a magyar nép, most Orbánban keresik a hibákat. Ez mily féle magyar mentalitás?
Itt név nélkül formálhatunk véleményt, kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok a mai magyar politikáról. Megkérlek Titeket, hogy ész érveket állítsatok föl, és ne szidkolózzatok.
"Míg Gyurcsány/ Bajnai volt a miniszterelnök, őt szidta a magyar nép, most Orbánban keresik a hibákat. Ez mily féle magyar mentalitás?"
Ez nem magyar mentalitás, hanem logikus gondolkodás. A miniszterelnök a legfontosabb politikus, az ő politikájával kell foglalkozni, nem Pista bácsi nézeteivel, mert azok nem bírnak országos jelentőséggel.
Egyébként a választás óta nem változott érdemben sem Orbán, sem Gyurcsány, sem Bajnai népszerűsége.
Egyik párttal sem szimpatizálok, szimpatizálni emberekkel szoktam, pl. a barátaimmal. Politikai döntésekkel tudok egyetérteni, vagy elutasítani őket. Jobboldali beállítottságú vagyok, a teljesítmény ösztönzését és jutalmazását jobbnak tartom az egyenlősdinél, véleményem szerint adócsökkentésre van szükség, a szoc.kiadások csökkentésére és az állami beruházások lefaragására. Ameddig a kormány ezt képviseli, addig kormánypárti vagyok, ha az ellenzék képviseli ezt, ellenzéki leszek. Jelenleg a kormány nagyon kis mértékben ugyan, de a helyes intézkedések irányában tesz erőfeszítéseket. Ez jó, de még nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!