Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kamaszok, tinédzserek (kb.13-1...

Kamaszok, tinédzserek (kb.13-19 korig)! Ti érdeklődtök a politika iránt? Ha igen, melyik hazai párttal szimpatizáltok és miért?

Figyelt kérdés

2016. jan. 1. 11:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
40%
Ezt hívják egyetemnek. A gimnáziumban még nem szakembereket képeznek, hanem a világra nyitott fiatalokat.
2016. jan. 1. 14:31
 12/24 anonim ***** válasza:
94%

Én gimnazistaként humán beállítottságú vagyok.

A reál tárgyakat megtanulom, de rühellem, mert nem akarok velük továbbmenni.

2016. jan. 1. 14:34
 13/24 anonim ***** válasza:
54%
15/f Én jobbikos vagyok,mert a választásokon egyedül ennek a pártnak volt programja,ebben a pártban láttam a tenni akarást.Lehet hogy ugyanolyan szemét mint a többi,de mi van ha nem?
2016. jan. 1. 15:25
 14/24 anonim ***** válasza:
19%

Akkor megszavaznak egy neo-fasiszta pártot, na bumm. Mi baj lehet, nem igaz?

A többi párt programja egy google-keresésnyi távolságra volt és van tőled. Ez a "csak a Jobbiknak volt programja" duma hülyeség, ezt tolja minden 2. Jobbikos, de ettől még nem lesz igaz.

2016. jan. 1. 16:13
 15/24 anonim ***** válasza:
48%
Nehogy már én nyomozzak a pártok után!Vagy szaladgáljak az emberek után hogy hé haver,van pártprogramod? :D Mimden 2. nem- jobbikos meg a fasizmussal jön.Lehet hgy a Jobbik a legradikálisabb párt,de ez alaptalan.
2016. jan. 1. 16:25
 16/24 anonim ***** válasza:
36%

Érdekes módon a Jobbik után sikerült.

Ugyanannyi idő alatt megtalálod a többit, mint a Jobbik.

És de, Te fogsz rohangálni a pártok után: Google.

Mellesleg, a Jobbik és a tenni akarás? Most minden jobbikosnak megváltozik az értékrendje és a gondolkodásmodja. Birkák.

A fasizmus amúgy tudod, hogy mit jelent? A Jobbik se nem radikális, se nem fasiszta, és főként nem jobboldali.

2016. jan. 1. 16:38
 17/24 sylvain ***** válasza:
Ahelyett, hogy egymást támadnák, és minősítenék a másik által kedvelt pártot, inkább csak mindenki arra szorítkozna, hogy milyen pártot kedvel és kész. Minden pártot lehet kritizálni ezért vagy azért. Ezt a kérdést azért tette fel a kérdező, hogy megtudja, megtudjuk, hogy a tizenévesek kire szavaznának, és nem azért, hogy egymás pártpreferenciáit ócsároljuk. Én nem írom meg, hogy milyen párttal tartok, mert elmúltam tizenéves. :)
2016. jan. 2. 09:28
 18/24 anonim válasza:
0%

Látom, mindenki le van pontozva, ez is megmutatja, milyen sz@r rendszerben élünk. Nem tetszik a másik nézete? pontozd le!

Én személy szerint anarchista vagyok. Nem bízom egyik pátban sem. Persze, tudom azt is, hogy az anarchizmus sem megvalósítható, mert már el van cseszve az egész világ úgy ahogy van.

De az biztos, hogy én nem fogok szavazni soha, ugyanis egyrészt értelmetlen, másrészt egyiktől se lesz jobb.

De majd meglátjuk.

2016. jan. 2. 16:06
 19/24 anonim válasza:

Én az egyelőre picike, de hitelesnek tűnő 4K!-val szemezgetek. Ők egyelőre következetesek és jó dolgokat mondanak, így minimum érdemesnek gondolom ezt a szándékukat díjazzni.

(és nem, nem érdekel, hogy mások is azok voltak, amíg nem lerültek a pénzcsapközelében. aki átvert, az mehet szemétdombra, aki pedig hitelesen építkezik, arra legyünk kíváncsiak.ennyi.)

17/f

2016. jan. 2. 16:28
 20/24 anonim válasza:

(az előző vagyok)

Szerintem a lepontozás nem a konkrét pártválasztásnak szól, hanem a mellé tűzőtt visszaismételt pártpropagandának (nincs senkinek programja a jobbikon kívűl - rotfl - az a fidesz volt, aki program nélkül ment nei a szavazásnak; hasznos az a rengeteg tesi óra; kevesebb embert az egyetemre, stb.), így szerintem tők oké ezt egy -1-el honorálni és nem elkezdeni flamelni... bár én vita párti lennék, csak épp ott kezdeném, ahol a pártok szövegei befejeződnek és az önálló gondolatok kezdődnek.

(ja, lehet a 4K!-t ki kellett volna bontanom, mert így aztán tényleg nem hallotta még senki... szóval ez a Negyedik Köztársaság lenne :) )

2016. jan. 2. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!