Kamaszok, tinédzserek (kb.13-19 korig)! Ti érdeklődtök a politika iránt? Ha igen, melyik hazai párttal szimpatizáltok és miért?
Én gimnazistaként humán beállítottságú vagyok.
A reál tárgyakat megtanulom, de rühellem, mert nem akarok velük továbbmenni.
Akkor megszavaznak egy neo-fasiszta pártot, na bumm. Mi baj lehet, nem igaz?
A többi párt programja egy google-keresésnyi távolságra volt és van tőled. Ez a "csak a Jobbiknak volt programja" duma hülyeség, ezt tolja minden 2. Jobbikos, de ettől még nem lesz igaz.
Érdekes módon a Jobbik után sikerült.
Ugyanannyi idő alatt megtalálod a többit, mint a Jobbik.
És de, Te fogsz rohangálni a pártok után: Google.
Mellesleg, a Jobbik és a tenni akarás? Most minden jobbikosnak megváltozik az értékrendje és a gondolkodásmodja. Birkák.
A fasizmus amúgy tudod, hogy mit jelent? A Jobbik se nem radikális, se nem fasiszta, és főként nem jobboldali.
Látom, mindenki le van pontozva, ez is megmutatja, milyen sz@r rendszerben élünk. Nem tetszik a másik nézete? pontozd le!
Én személy szerint anarchista vagyok. Nem bízom egyik pátban sem. Persze, tudom azt is, hogy az anarchizmus sem megvalósítható, mert már el van cseszve az egész világ úgy ahogy van.
De az biztos, hogy én nem fogok szavazni soha, ugyanis egyrészt értelmetlen, másrészt egyiktől se lesz jobb.
De majd meglátjuk.
Én az egyelőre picike, de hitelesnek tűnő 4K!-val szemezgetek. Ők egyelőre következetesek és jó dolgokat mondanak, így minimum érdemesnek gondolom ezt a szándékukat díjazzni.
(és nem, nem érdekel, hogy mások is azok voltak, amíg nem lerültek a pénzcsapközelében. aki átvert, az mehet szemétdombra, aki pedig hitelesen építkezik, arra legyünk kíváncsiak.ennyi.)
17/f
(az előző vagyok)
Szerintem a lepontozás nem a konkrét pártválasztásnak szól, hanem a mellé tűzőtt visszaismételt pártpropagandának (nincs senkinek programja a jobbikon kívűl - rotfl - az a fidesz volt, aki program nélkül ment nei a szavazásnak; hasznos az a rengeteg tesi óra; kevesebb embert az egyetemre, stb.), így szerintem tők oké ezt egy -1-el honorálni és nem elkezdeni flamelni... bár én vita párti lennék, csak épp ott kezdeném, ahol a pártok szövegei befejeződnek és az önálló gondolatok kezdődnek.
(ja, lehet a 4K!-t ki kellett volna bontanom, mert így aztán tényleg nem hallotta még senki... szóval ez a Negyedik Köztársaság lenne :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!