Sportszerű volt ez a fidesztől, őszintén?
Én fideszes voltam, egészen mostanáig. Azért az esélyegyenlőséget meg kell adni mindenkinek! Aki már a kampányával is törvényt sért, hogy akar kormányozni?
Jajdejoneked, ha teged _ez_ kiakaszt, felhaborit, es ezutan nem leszel fideszes, pedig eddig ez voltal...
Mond csak, te aludtal az elmult 8 evben, hogy ez megzavar?
"Sportszerutlen". Bah... Ebben az orszagban az oszodi beszed sem utotte meg a sportszerutlen mercet, az egymas bacogatasa a kobogtato cedulakkal sem, nyilt igeret hogy rossz lesz azoknak akik nem egy bizonyos parta szavaznak, ez sem...
De neked ez a gond? Irigyellek...
hát de felháborít akkorát leb@sztam volna a nőnek hogy csokorba szedi a villanypóznákat és felköszönti vele Orbán Viktort
nem azért mert leszedte hanem akkora arca volt... felment bennem az ideg rendesen
Nem,undoritoak eppugy mint az Mszp.
Szebb Jovot!
16:07
16:20
16:23
kommentelők pontos leírást adnak arról, hogy ha valaki elismeri, hogy a Fidesz inkorrekt, és erről egy polgár kérdezni mer, akkor kitaszítják, és elítélik! Na meg persze jönnek a MSZP-s öszödi dumával és elterelik a figyelmet!!!
Szebb Jövőt barátaim!!!
16:20 - nem, nem aludtam az elmúlt 8 évben, és egyetértek veled, hogy az mszp is inkorrekt volt stb...
De a kérdés most teljesen másról szólt - és igen, engem ez zavar. És nem csak ez, de most erről kérdeztem.
16:23 - azt hiszem csak a te fajtádnak meglepetés az, ha nem ül az ember naphosszakat a gép előtt. De megértelek téged is, hisz nem mindenki tud érvényesülni, van akinek csak az internet maradt. Őszintén sajnállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!