Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Jobbik az mszp-től, vagy a...

A Jobbik az mszp-től, vagy a fidesztől szerzett több szavazatot szerinted? Miért?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 13:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
Az ismerőseim közül az MSZP-sek nagyobb arányban a Fideszre szavaztak, csak kicsi hányaduk a Jobbikra. Viszont a Fideszesekből sokan lettek Jobbikosok, és sokan maradtak Fideszesek is. Bár a média és az elemzők pont az ellenkezőjét mondják, de nekem ez a tapasztalatom.
2010. júl. 28. 13:05
 2/19 anonim ***** válasza:
7%
MSZP! Ott voltak a pufajkások akik zokszó nélkül fejbelőttek akárkit! A Jobbik eddig nem megy el de elég drasztikusak,csak innen örökölhették!
2010. júl. 28. 13:07
 3/19 anonim ***** válasza:
15%
Pontosan, MSZP! Egy csomó új Jobbikosnak fogalma sincsen mit jelent jobboldalinak lenni, csak MSZP-ből átkonvertált "nemzeti bolsevikok."
2010. júl. 28. 13:10
 4/19 anonim ***** válasza:
25%
MSZP-ből jött a Jobbik táborának többsége. Lényeg az orbángyűlölet volt, és sokan úgy érezték az MSZP mélyrepülése nyomán, hogy érdemesebb a Jobbik mögé állni, mert megelőzi majd a szocikat a választáson. Miután ez nem jött be, sokan visszakullogtak a szoci-táborba.
2010. júl. 28. 13:19
 5/19 anonim ***** válasza:
37%

"Ott voltak a pufajkások akik zokszó nélkül fejbelőttek akárkit"

Te ezt honnan a fenéből veszed? Én éltem akkor és nem igaz! És akkor mi volt mikor 56-ban amikor a "szabadségharcosok" fegyvertelen ÁVH-s sorkatonákat legéppisztolyoztak? Van róla felvétel! Tudod kik voltak az ÁVH-s sorkatonák? Nemigen hiszem!

2010. júl. 28. 13:21
 6/19 Voltaire ***** válasza:
18%
Vidéken egyértelműen mszp. A városi és a vidéki mszp sose volt egységes, vidéken inkább a kádári stílus dívik, plusz, ( ezt nem én találtam ki, tanulmány született róla) a vidéki mszp szavazók jó része rasszista. Városban pedig a munkáskerületekben is inkább az mszp-től, a többi helyen meg a fidesztől, de tőlük jóval kevesebbet, inkább azokat, akik amúgy is a párt legszélén voltak. Szóval összességében az mszp-től.
2010. júl. 28. 13:22
 7/19 anonim ***** válasza:
44%
Egyértelmű hogy a Fidesztől sokkal többet szereztek.
2010. júl. 28. 13:26
 8/19 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem vegyes. Én az MSZP-től érkeztem, de kikérem magamnak azt a marhaságot, amit itt valaki írt, hogy egy fejbelövős pufajkás lennék. Most a Jobbikban láttam haladó elemeket, ezért szavaztam rájuk. Korábban meg inkább az MSZP-ben.
2010. júl. 28. 13:29
 9/19 anonim ***** válasza:
61%
mszpsek inkább fideszesek lettek fideszesek meg jobbikosok, látva hogy 2006 után semmit se csinál a kedvenc pártjuk.
2010. júl. 28. 13:30
 10/19 Voltaire ***** válasza:
26%

73

Minden parasztság nélkül: mi az a haladó elem, amit először az mszp-ben, majd a jobbikban láttál? ( bár lehet nem ugyanazt értjük haladó elem alatt)

2010. júl. 28. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!