Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Jobbik az mszp-től, vagy a...

A Jobbik az mszp-től, vagy a fidesztől szerzett több szavazatot szerinted? Miért?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 13:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
13.32: Hát most ez egy jó kérdés, nem tudom annyira kifejteni. A Jobbikban talán az a haladó, hogy korábban nem volt, és nekem elegem lett mindenkiből, aki az előtt hatalmon volt. És olyan újszerű dolgokat mondott sok mindenre. Az MSZP-re 2002-ben azért szavaztam, mert nem tetszett Orbánék agresszív nyomulása (ami kismiska volt ahhoz képest, amit most csinálnak), és mivel akkor még nem voltam elégedetlen, 2006-is az MSZP-re szavaztam. Ennyi a sztorim...
2010. júl. 28. 13:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Arra nem is gondoltatok hogy az elégedetlenek szavaztak rájuk,azok akiknek elegük volt az mszp vs fidesz örökrangadóból? Egy átlagmszps vagy fideszes miért szavazna rá hiszen éjjel-nappal ment a nácizás a pártmédiákban...a fideszből is rendesen mentek át "szélsőségesek", akinek rémlik még az fkgp és miép szétverése...
2010. júl. 28. 14:14
 13/19 anonim ***** válasza:
49%
Hát az mszptől
2010. júl. 28. 14:14
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem az egész családom fideszes volt, de láttuk egy az utóbbi években nem csináltak semmit, ezért ment mindenki részérél az X a Jobbik mellé.
2010. júl. 28. 14:26
 15/19 anonim ***** válasza:
59%
Én 2006-ban az MSZP-ra szavaztam, de sikerült megutálnom őket rendesen. Fideszre az életben nem szavaznék, az LMP egy vicc, így maradt a Jobbik.
2010. júl. 28. 14:27
 16/19 anonim ***** válasza:
2006-ban szinte minden ismerősöm MSZP-s volt, mostmár jobbikos. Aki 2 meg fideszes volt, az egyik jobbikos lett, a másik azért nem szavazott rá, merthogy úgyse nyernek. -> (ez aztán tényleg értelmes indok)
2010. júl. 29. 22:23
 17/19 anonim válasza:

Egyik sem nyert, mert az szdsz-től.

Az mszp szavazatok pedig nagyrészt a fideszhez vándoroltak.

2010. aug. 1. 13:53
 18/19 anonim válasza:

A Jobbik nem az MSZP és nem a Fidesztől szerzett szavazatot,hanem tőlünk magyar emberektől,ugyan úgy ahogy a többi párt,az lényegtelen hogy előtte milyen szimpatizáns volt az illető.A Jobbik igaz hogy radikális változást akart,akar,de nem erőszakkal,hanem törvényesen.Jobbat akarnak,független hogy kikből alakult meg,ez a lényeg.Ide változás kell,ezt mindenki tudja,ehhez össze kéne fogni hogy legyen belőle valami.Én tapasztaltam a Jobbik munkáját,látom és hallom amit csinálnak,és büszke vagyok rájuk és mindenkire aki ennyit tesz azért amiben hisz,Magyarországért.

Nem kell bántani,lealázni a többi pártot,mint ahogy a fidesz tesz,együtt is lehetne működni,(ez a hatalom éhségtől nem lehet)Örülök hogy a Jobbik nem hatalom éhes szó-szártyár banda.

2010. aug. 1. 16:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyesen és területektől függ. Az mszp szerintem sosem volt baloldali párt(szimplán hazaáruló volt ugyanis) és így baloldali szavazói sem voltak soha... vagy ha igen akkor azok nem voltak tisztában a pártjuk tevékenységével. Biztosan voltak fideszes és mszp-s szavazók is akik a jobbikra adták a voksukat. Szvsz csak azok bánhatták meg a választási döntésüket, akik végül az mszp-re adták, mivel ők az egyetlen nem konstruktív ellenzéki párt....már pedig egy olyan párt felesleges abba az épületbe.
2010. aug. 8. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!