A Jobbik az mszp-től, vagy a fidesztől szerzett több szavazatot szerinted? Miért?
Egyik sem nyert, mert az szdsz-től.
Az mszp szavazatok pedig nagyrészt a fideszhez vándoroltak.
A Jobbik nem az MSZP és nem a Fidesztől szerzett szavazatot,hanem tőlünk magyar emberektől,ugyan úgy ahogy a többi párt,az lényegtelen hogy előtte milyen szimpatizáns volt az illető.A Jobbik igaz hogy radikális változást akart,akar,de nem erőszakkal,hanem törvényesen.Jobbat akarnak,független hogy kikből alakult meg,ez a lényeg.Ide változás kell,ezt mindenki tudja,ehhez össze kéne fogni hogy legyen belőle valami.Én tapasztaltam a Jobbik munkáját,látom és hallom amit csinálnak,és büszke vagyok rájuk és mindenkire aki ennyit tesz azért amiben hisz,Magyarországért.
Nem kell bántani,lealázni a többi pártot,mint ahogy a fidesz tesz,együtt is lehetne működni,(ez a hatalom éhségtől nem lehet)Örülök hogy a Jobbik nem hatalom éhes szó-szártyár banda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!