Ebben az Országban csak én gyűlölöm Orbán Viktort vagy akad azért követőm is?
11:40:
A politikusokra minden esetben jóval kevesebben szavaznak, mint amennyien nem szavaznak rájuk. Ha a te gondolatmenetedet követem, akkor még soha, sehol nem volt olyan elnöke, vezetője egy országnak, akit ne utált volna a népe... :)
Az ne zavarjon senkit sem a gyűlölködésben, hogy Orbán Viktor történelmet írt Európában a hatalmas támogatottságával. Soha Európában még ilyen magas támogatottsággal nem nyert választásokat senki. Úgy forgatjátok a szavakat, ahogy akarjátok, ez attól még tény marad. Demokratikus keretek között nyert kétharmadot a Fidesz, bármennyit áskálódtatok is ellene.
A történelem pedig ítéletet mondott az MSZP, és a vezetői felett. Soha még ilyen nagy összefogás nem volt, hogy leváltsanak egy éppen kormányzó pártot, mint most. Ha valakiből elege van ennek az országnak, az Gyurcsány, és csapata... Így az MSZP-nek is kijutott idén a rekordokból. Rekordszámú szavazótól sikerült megválniuk a csúfos 4 év alatt.
én nem gyűlölöm Orbán Viktor, a gyűlölet enyhe szó erre az érzésre..
nyugi, reflexből tudnék vagy 20-30 embert felsorolni akiről biztosan tudom, hogy ugyanígy érez...
(és nem a munkáspártra, vagy az mszpre, vagy lmpre szavaztam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!