Ebben az Országban csak én gyűlölöm Orbán Viktort vagy akad azért követőm is?
Barátaim!
Kértem, hogy ne gyalázkodjatok! Engem sem! De egymást sem.
Aki szereti Orbán Viktor, két udvarias szóban mondjon nekem ellent.
Aki velem ért egyet, hagyja itt kultúrált "névjegyét".
21:55
te irtad ki a kérdést
aztán hozzászólsz saját kérdésedhez?
"hát a cigány is magyar"
Hülye vagy? Bár van egy kevés, tisztességes cigó, aki magyarnak vallja magát és utálja a cigányokat.
Egyébként Orbán nem cigány, Jobbikos vagyok, nem szeretem orbánt, de egyszerűen nem cigány, szerintem magyar. Ja és deutsch tompika sem cigány, ő egy egészen más szemita népcsoporthoz (na nem a palesztinokhoz) tartozik :)
Nem gyulolom, de nem szavazok ra.
Jobbikos
Hihetetlen és elkeserítő, hogy ilyen kérdést egyáltalán ki lehet írni. Mint ahogy az is, hogy képesek vagytok ilyen mértékű ellenszenvet érezni bármely politikus iránt.
Számomra is léteznek unszimpatikus politikusok, de nem megyek el egy kérdésfeltevő oldalra, vagy bárhová máshová csak azért, hogy gyalázzam őket...
Kérdező, valójában mire vagy kíváncsi? Hogy hányan vannak még hozzád hasonlók, akik elvek és érvek helyett csak érzelemből szavaznak, vagy nem szavaznak valakire? Vagy netán az Orbán-gyűlölők klubjához toborzol itt tagokat? Vagy mit akarsz valójában? Mert a kérdésedet szerintem töröltetni kellene, mivel értelmetlen, és üres, és szó szerint gyűlölködő.
Sajnálom, hogy ebben az országban sokaknak csak ennyire futja, ha politikáról van szó. Gyűlölni, vagy éppen bármi áron követni, isteníteni valakit, saját, önálló gondolatok, kritika nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!