Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ebben az Országban csak én...

Ebben az Országban csak én gyűlölöm Orbán Viktort vagy akad azért követőm is?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
5%
hát a cigány is magyar
2010. márc. 11. 21:51
 22/85 anonim ***** válasza:
58%
Nem csak te, csatlakozom :)
2010. márc. 11. 21:52
 23/85 anonim ***** válasza:
89%

Barátaim!

Kértem, hogy ne gyalázkodjatok! Engem sem! De egymást sem.

Aki szereti Orbán Viktor, két udvarias szóban mondjon nekem ellent.

Aki velem ért egyet, hagyja itt kultúrált "névjegyét".

2010. márc. 11. 21:55
 24/85 anonim ***** válasza:
17%
Orbán 100%-ig magyar. De ha orsós volt a neve, akkor is csak 20% az esélye, hogy cigány. Mert az orsós nem alapvetően cigány név... De ezt ti úgysem fogjátok belátni. Ugyan nem vagytok rasszisták, de az orbán cigány...
2010. márc. 11. 21:56
 25/85 anonim ***** válasza:
30%

21:55

te irtad ki a kérdést

aztán hozzászólsz saját kérdésedhez?

2010. márc. 11. 21:59
 26/85 anonim ***** válasza:
35%

"hát a cigány is magyar"

Hülye vagy? Bár van egy kevés, tisztességes cigó, aki magyarnak vallja magát és utálja a cigányokat.

Egyébként Orbán nem cigány, Jobbikos vagyok, nem szeretem orbánt, de egyszerűen nem cigány, szerintem magyar. Ja és deutsch tompika sem cigány, ő egy egészen más szemita népcsoporthoz (na nem a palesztinokhoz) tartozik :)

2010. márc. 11. 22:08
 27/85 anonim ***** válasza:
47%

Nem gyulolom, de nem szavazok ra.

Jobbikos

2010. márc. 11. 22:22
 28/85 A kérdező kommentje:
Úgy látom, ha I. (első) Viktort nem is gyűlölitek, egymást igen.
2010. márc. 11. 22:54
 29/85 anonim ***** válasza:
16%

Hihetetlen és elkeserítő, hogy ilyen kérdést egyáltalán ki lehet írni. Mint ahogy az is, hogy képesek vagytok ilyen mértékű ellenszenvet érezni bármely politikus iránt.

Számomra is léteznek unszimpatikus politikusok, de nem megyek el egy kérdésfeltevő oldalra, vagy bárhová máshová csak azért, hogy gyalázzam őket...

Kérdező, valójában mire vagy kíváncsi? Hogy hányan vannak még hozzád hasonlók, akik elvek és érvek helyett csak érzelemből szavaznak, vagy nem szavaznak valakire? Vagy netán az Orbán-gyűlölők klubjához toborzol itt tagokat? Vagy mit akarsz valójában? Mert a kérdésedet szerintem töröltetni kellene, mivel értelmetlen, és üres, és szó szerint gyűlölködő.

Sajnálom, hogy ebben az országban sokaknak csak ennyire futja, ha politikáról van szó. Gyűlölni, vagy éppen bármi áron követni, isteníteni valakit, saját, önálló gondolatok, kritika nélkül...

2010. márc. 11. 23:30
 30/85 anonim ***** válasza:
19%
Ébredj már fel kisember, mert az elmúlt hatvan évben nem igazán jött úgy össze ahogy kellett volna úgy érzem. Ez nem probléma kedves Viktorgyűlölő?
2010. márc. 12. 01:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!