Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ebben az Országban csak én...

Ebben az Országban csak én gyűlölöm Orbán Viktort vagy akad azért követőm is?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
91%
(Nem értem azt sem, miért kellett a kérdést feltenni, de a válaszok többségét sem.)Miért? Van olyan tulajdonsága Orbán Viktornak, amiért szeretni, tisztelni lehetne?
2010. márc. 12. 18:07
 42/85 anonim ***** válasza:
0%
Miért,szerinted nincs?
2010. márc. 12. 19:24
 43/85 anonim ***** válasza:
85%

Miért? Szerinted van?

Kettőt mondjál!

2010. márc. 12. 19:33
 44/85 anonim ***** válasza:
86%
Elég lesz egy is!
2010. márc. 12. 19:39
 45/85 anonim ***** válasza:
14%
Nem hazudott,amit ígért megtartotta,van humorérzéke,az érdekeim képviselte,nem állt össze Jobbikozni csak azért hogy nyerjenek,ugyan ez az ős ellenségekkel,amit itt kántáltok hónapok óta hogy nincs programja el olvashatjátok 2007-óta egyfolytában létezik,cigányokat nem akar drákói szigorral nevelni,nem akar nagy M.országot,nem hallottam róla semmi botrányt,a legjobb pedig:hiába utáljátok itt van nektek,megjött,lehet gyűlölni,soha nagyobb örömötök ne legyen az életetekben.))
2010. márc. 12. 19:54
 46/85 anonim ***** válasza:
87%

Nem hazudott?

- Még az első ciklusban felszólalt, és a következőt intézte néhai Antall József miniszterelnökek: "Hazudott a kormány, hazudott a Miniszterelnök Úr", majd a Friderikusz Sándornak adott exkluzív interjúban - még mindig csak ellenzéki vezér - mindezt tagadta. És ezek után kibevezte magát Antall politikai örökösének.

- 1998-2002 között még nem létezett a Jobbik, így egy másik Ős-ellenséggel állt össze, és meg is alázta.

Ebben az időszakban az én érdekeimet nem képviselte. (Három évig nem volt munkahelyem, jövedelmem.)

- Több, név szerinti leszavazása volt, amelyeket később letagadott.

Nem hallottál Róla semmi botrányt?

Hát a Hajós utcai 150 m2-es önkormányzati lakás?

- És a korábban megtagadott - komoly MSzMP funkciót betöltött - papa részére kijátszott állami megrendelések az autópálya építéshez, az úgynevezett Orbán bányákból?

- És a különrepülőgép diszdoktori oklevele átvételére?

- És a 7 db szolgálati gépkocsi (incl. anyué és a baby-sitter-é)??

Ezek nem az elmúlt 8 évben történtek, de megtörténtek.

Stb. stb.

Elárulom, hogy Gyurcsány számomra egy tragédia volt, Bajnai meg még inkább, de Viktorka is hiteltelen..

2010. márc. 12. 20:43
 47/85 anonim ***** válasza:
74%
19:54-nek: Engem sem győztél meg!
2010. márc. 12. 20:48
 48/85 anonim ***** válasza:
11%
ugyanmár, agymosott mszp-seket nem fogsz meggyűzni. 4 évvel ezelőtt az mszp-ben gyűlölködtek, most meg a jobbikban...
2010. márc. 12. 20:52
 49/85 anonim ***** válasza:
4%

Nem is akarlak meggyőzni!Azért mert az MSZP taktikája az volt hogy mindent rákenünk,megvádolunk mert mással nem tudjuk a figyelmet rá irányítani,te meg ennek bedőltél és tátott szájjal nézted a Híradót,engem nem feszélyez ez a bánya dolog.

Máskülönben,a BKV botrányhoz viszonyítva,mekkora mértékben volt ez neked kár,amiről irtál?

Az M-6 autópálya alagút építés,völgyhíd építés,van fogalmad mi érték tűnt el ott????

Én aztán nem győzködni akarlak,higgy amit akarsz!

2010. márc. 12. 20:57
 50/85 anonim ***** válasza:
19%
I love Vona Gábor
2010. márc. 12. 22:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!