Ebben az Országban csak én gyűlölöm Orbán Viktort vagy akad azért követőm is?
Miért? Szerinted van?
Kettőt mondjál!
Nem hazudott?
- Még az első ciklusban felszólalt, és a következőt intézte néhai Antall József miniszterelnökek: "Hazudott a kormány, hazudott a Miniszterelnök Úr", majd a Friderikusz Sándornak adott exkluzív interjúban - még mindig csak ellenzéki vezér - mindezt tagadta. És ezek után kibevezte magát Antall politikai örökösének.
- 1998-2002 között még nem létezett a Jobbik, így egy másik Ős-ellenséggel állt össze, és meg is alázta.
Ebben az időszakban az én érdekeimet nem képviselte. (Három évig nem volt munkahelyem, jövedelmem.)
- Több, név szerinti leszavazása volt, amelyeket később letagadott.
Nem hallottál Róla semmi botrányt?
Hát a Hajós utcai 150 m2-es önkormányzati lakás?
- És a korábban megtagadott - komoly MSzMP funkciót betöltött - papa részére kijátszott állami megrendelések az autópálya építéshez, az úgynevezett Orbán bányákból?
- És a különrepülőgép diszdoktori oklevele átvételére?
- És a 7 db szolgálati gépkocsi (incl. anyué és a baby-sitter-é)??
Ezek nem az elmúlt 8 évben történtek, de megtörténtek.
Stb. stb.
Elárulom, hogy Gyurcsány számomra egy tragédia volt, Bajnai meg még inkább, de Viktorka is hiteltelen..
Nem is akarlak meggyőzni!Azért mert az MSZP taktikája az volt hogy mindent rákenünk,megvádolunk mert mással nem tudjuk a figyelmet rá irányítani,te meg ennek bedőltél és tátott szájjal nézted a Híradót,engem nem feszélyez ez a bánya dolog.
Máskülönben,a BKV botrányhoz viszonyítva,mekkora mértékben volt ez neked kár,amiről irtál?
Az M-6 autópálya alagút építés,völgyhíd építés,van fogalmad mi érték tűnt el ott????
Én aztán nem győzködni akarlak,higgy amit akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!